Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends (Fayetteville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends (Fayetteville, Amerikan Yhdysvallat)

Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends

Vanha perheyritys, 28 vuodepaikkaa, 11bth, 11 huonetta WiFi, 595 dollaria. 00 yö 28 vuodepaikkaa voi nukkua yli 40 vierasta ja hinnoiteltu oikein 595 dollaria. 00 yötä plus 400 dollaria. 00 siivousmaksu 2 yön minimiin. Vrbon maksut ja verot eivät ole voimassa. 2 täyttä keittiötä ja neljä suurta jääkaappia on varustettu ruokailemaan väkeä. Sinulla on 6 yksityistä eekkeriä ryhmääsi yksityisessä ympäristössä. Isännöi, omistajalla on oma hytti.Sisällä ulkopuolella paviljonki voi istua noin 70 wth 6 6 ft pöydät sisällä, se on vastapäätä1920-luvun maalaistalo, WiFi-koodi on oven60horse täällä, uusi ulkovalaistus. Pitkässä paviljonkirakennuksessa meillä on 2 mökkiä, joista jokainen nukkuu 4 vierasta! Huonekaluja voidaan tarvittaessa siirtää puolueille. 'Neljä vuodenaikaa' oli liian raskas, mutta viimeinen morsian piti poikamme liikkua kahdesti! Kerran pään pöydälle ja kerran Grand marssille! BBQ-aukot ja ulkoterassi sivullepaviljonki on hyvä nauttia ulkona. On laitumilla kuumia yöpaloja laitumella. Nauti rauhaa ja hiljaisuutta, ei hurjia, puhdas Texas night skies, myös runsaasti vuoteita kaikille tulemaan pysyä! Ulkona kokoontumisalueella voi istua vielä 40. Suuret perhejuhlat, tikkauspöydät, joogavihnat tai kirkkoryhmät, jopa Fayetten järvellä sijaitsevat kalastusryhmät nauttivat maatilasta. Tarjoamme vain aamiaisen antiikkiesityksen aikana, kun hinnat kaksinkertaistuvat.Täydellinen keittiö on saatavilla maalaistalossa; jossa uuni ja liesi, ruokailutila ja täysi jääkaappi. Keittäminen on sisällä paviljonki, jossa on pesuallas, työtila ja liesi, iso jääkaappi ja istumapaikat 40 hengelle. Päärakennuksen yläkerrassa on uusi yksityinen sisäänkäynti sisäänrakennetulla kannella ja portailla. 4 vuodepaikkaa ullakolla ja kylpyhuoneella.On edessä kuistia päärakennuksessa, kannella yläkerrassa, esiportaan inkivääri mökki ja kuisti edessä navetta huoneisiin. Tupakointi on sallittu vain kuistilla. Käytä hiekan kauhoja kuivakauden aikana.Kukaan ei saa nukkua ulkona pesukarhujen, possumien ja erilaisten hyönteisten vuoksi. Varmista, että tetanuskuvasi ovat ajan tasalla ja pysyvät leikatuilla alueilla maaseudulla. Teemme roskakorvauksen etupihavilion 1/2 kylpyammeella merkitty 'outhouse' toisena päivänä loman noin 18.00. Säilytä roskakori paviljongin tölkissä sen jälkeen! (Pesualtaat taas!) Yksi tv 📺 päärakennuksessa. Voit tuoda teknisiä laitteita keräämiseen; mutta meillä ei ole vastuuta jäljelle jääneistä asioista. Yritetään löytää, vakuuttaa ja lähettää postimaksua. Ota yhteyttä, jos u jätti kohteen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ruokailualue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends

  • Onko majoituspaikassa Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends uima-allas?

    Ei, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends?

    Kyllä, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends ei tarjoa pysäköintiä.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends on?

    Majoituspaikan Old Farm, 21 Beds, 10 Bathrooms For Families And Friends peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.