Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House (Southern Shores, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House (Southern Shores, Amerikan Yhdysvallat)

Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House

☆ OCEANFRONT ☆ Upeat näkymät, dyynikerros, ramppi (1 asumisaste), lakanat ja pyyhkeet. OCEANFRONT! ULKOPANKIT KESKUSSIJAINTI. Vain 1. 5 kilometrin päässä Wright Memorial Bridge. Vaiheet rannalle. Varhainen sisäänkirjautuminen klo 13.00. Lähtö klo 9 (voita liikenne!). Joustavat talviajan vuokrat. Viikoittain tai kuukausittain saatavissa olevat ehdot. Kysymykset ???, Kysy, ole hyvä!Upea yksityiskodin retriitti pariskunnille tai perheille! Tämä talo on loistava hyppäämispaikka pohjoiseen (Duck, Corolla ja off road pohjoiset rannat) tai etelään (Wright Brothers, Nags Head, Lost Colony ja ääni- / meripuistot). Erinomainen sijainti rauhallisella rannalla.Tämä mukautettu merenrantaravintola alkaa kuusikulmaisessa päärakennuksessa, josta on näkymät merelle suuresta huoneesta. Siellä on ruokailutilat ja vierekkäinen aurinkoterassi aivan oleskelutilan vieressä. Hyvin varustetussa keittiössä on runsaasti tilaa aterioiden luomiseen ja aamukahvien organisointiin (tippakahvinkeitin ja Keurig).Kätevällä pääkerroksen pyykkialueella on kaikki vierailuasi varten tarvittavat liinavaatteet (korkealaatuiset 100% puuvillalakanat kaikille vuoteille, kylpypyyhkeet, rantapyyhkeet ja rantalaukut, autoa ei tarvitse tavaroida!). Yläkerroksen ja dyynin ympärillä olevat kannet tarjoavat panoraamanäkymät ja useita oleskelualueita nauttimaan näkymistä N, S, E ja W. Siellä on varjoisa alakerroksen pöytä, tuolit ja kätevä ulkosuihku. Mukana on useita sateenvarjoja, sekä kansi että ranta, samoin kuin rantatuoleja, boogie-lautoja ja 2 merikajakkia.Mukavat kalusteet ja rauhalliset värit tekevät rentouttavasta vierailusta. Neljän vuodenajan aurinkokuistilla on 40 'HD-taulutelevisio ja alatasolla biljardipöytä ja toinen taulutelevisio, jotka tarjoavat lapsille (nuorille ja vanhoille) leikkipaikan.Erilliset nukkuva siipit!*** Yksityisessä makuuhuoneen siipissä (pohjoisessa) on iso kuva-ikkuna merinäköalalla. Master-kylpyhuone, jossa on mosaiikkilasilaatta, kaksisuihkusuihku, poreallas (amme), astianpesuallas ja modernit pinnat tekevät tästä kylpystä vetäytymisen odottamaan. *** Vierassiipillä, joka sijaitsee oleskelutilan ulkopuolella (etelä), on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone kylpyammeella / suihkulla. Makuuhuoneessa # 1 on king-vuode ja makuuhuoneessa # 2 on parivuode ja yhden hengen sänky.Päärakennukseen pääsee joko alemman tason sisäänkäynniltä ajotieltä, tai yläkerran etukuistilta kodin muodolliseen eteiseen. Talon edestä takaosaan on myös ulkopuolella vallinnut kävelytie. Tämä tarjoaa pääsyn valtameren dyynikannelle ja suoran pääsyn kodin yläkerran pääasialliseen oleskelutilaan ja merenrantakerrokseen ILMAISEKSI. Tämä on ollut hyödyllistä vieraille, joilla on vaikeuksia askelten kanssa, ja myös neljän jalkaisen pörröisen perheenjäsenen ikääntymiseen!Kaikki mitä tarvitset SUURESSA (ei ahdasta huoneistoa!) ja mukava koti!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House uima-allas?

    Ei, Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House?

    Kyllä, Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House?

    Lähellä majoituspaikkaa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House sijaitsevat nähtävyydet ovat Fort Raleigh National Historic Site, Dare County Regional Airport, Elizabeth City Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House on?

    Majoituspaikan Oceanfront! Southern Shores.W/Private Beaches, Dune Deck, Ramp Access To House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.