Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Oceanfront Penthouse (Cartagena, Kolumbia)

Koko talo/asunto Oceanfront Penthouse (Cartagena, Kolumbia)

Oceanfront Penthouse

Oceanfront Penthouse on upeat näkymät Karibian. Sijaitsee 25. kerroksessa on upeat näkymät Karibianmerelle ja Laguito laguuni, trendikkäällä El Laguito sydämessä Bocagrande, Cartagenan paras matkailualueella, tämä huoneisto tarjoaa parhaat näkymät kaupunkiin ja lämmin Karibian tuulta. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joissa on omat kylpyhuoneet, sekä tarjoaa upeat näkymät merelle. Olohuoneessa on erittäin tilava ja on erittäin suuri ikkuna, joka tarjoaa upeat näkymät merelle. Olohuoneessa johtaa terassille, jossa Ocean Breeze voi nauttia kaikkina vuorokauden aikoina ja joka tarjoaa kaunis näkymä Cartagenan lahdelle. Myös puoli kylpyhuone vierailijoille, sekä kodinhoitohuone että taloa pesukone. Naapurustossa tarjoaa valtavan valikoiman erinomaisia ​​ravintoloita ja laaja valikoima musiikkia ja ruokaa jokaiseen makuun. On myös baareja, kasinot ja muotiliikkeitä vain muutaman askeleen päässä. Rakennus on uima-allas ja näköala laguunille. Kampaamo, tavarataloja ja vuokra-auto on saatavilla myös kävelyetäisyydellä. Muurin tai 'Centro', kuten paikalliset sitä kutsui, on vain 5 minuutin taksimatkan päässä (n USD $ 3 ratsastaa)Huoneistossa:Luxury parivuodeNykyaikaiset huonekalutGraniitti työtasotSuuri suihkut kuumalla vedellä kaikissa suihkutSuuret ikkunat nauttia merelle ja lahdelleIlmastointilaitteet kaikissa makuuhuoneissaIlmastointi olohuoneessa * (lisämaksu)Laadukas vuodevaatteet kaikille vuodepaikkaaErittäin suuri pörröinen pyyhkeetPäivittäinen siivouspalvelu ** (lisämaksu)Tunnelmavalaistus24 tunnin vartiointi ja conciergeTallelokeroiPod-Valmis stereotApple TVValtava Smart HD 3D televisio, johon pääsy Internet (Skype, Twitter, Netflix, jne)Huippunopea lanka ja langaton internet. Elävä on varustettu kattoon surround järjestelmiä, jotka on yhdistetty suuri teräväpiirto Smart TV. Niille, jotka rakastavat rannalla, asunto on täydellinen paikka, koska se sijaitsee aivan vieressä yksi vertauskuvallisimmista ja monipuolinen rannat Cartagena: Playa Hollywood, joka houkuttelee joitakin kauneimmista miehet ja naiset ympäri maailmaa. * Olohuone on erittäin reipas, koska asunto on ylimmässä floppi (25). Suosittelemme pitämään terassi ovi ja ikkunat auki nauttia tuulta. Kuitenkin olohuone on varustettu AC yksikkö, joka voidaan kytkeä päälle lisämaksusta.** Päivittäinen siivouspalvelu on saatavilla vastaanotossa. Tiedustele varauksen. Kalenteri toimintaa:tammikuuCartagena klassisen musiikin festivaaliHay FestivalSummerlandHelmikuuContemporary Art BiennaleMaaliskuuInternational Film FestivalCartagena Boat ShowlokakuuCartagena Jazz FestivalmarraskuuKelluva Miss Kolumbia / Reinado Nacional de Belleza

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.6 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.5 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Baari
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 13:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Oceanfront Penthouse

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront Penthouse uima-allas?

    Kyllä, Oceanfront Penthouse tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Oceanfront Penthouse?

    Ei, Oceanfront Penthouse ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront Penthouse pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Oceanfront Penthouse tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Oceanfront Penthouse on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Oceanfront Penthouse on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Oceanfront Penthouse?

    Lähellä majoituspaikkaa Oceanfront Penthouse sijaitsevat nähtävyydet ovat Bocagrande, Old Walled Town, Isla de Barú, Playa Blanca, Aeropuerto Rafael Nunez, Tierra Bomba, Getsemaní, Muelle de los Pegasos.