Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx (Tulum, Meksiko)

Koko talo/asunto Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx (Tulum, Meksiko)

Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx

Ocean Front Villa Arghy paikka, kun Tulum, Mx Beyond kauneutta luonnon Villa Arghy tuo sinut kotiin lämpöä ja ylellisyyttä. Vuodesta hiljainen soratietä hän avaa hänen kaunis puinen portti ovet johtaa sinut alas hänen luonnonkivi väylän kotiin verraton ylellisyyttä.Villa Arghy yhdistää luonnon rakennusmateriaali alue, ylellinen 4000 neliömetrin rönsyilevä moderniin kotiin. Käyttö lattiasta kattoon tasolasi mahdollistaa esteetön merinäköala ensimmäisessä kerroksessa ja merkittävästi toisella. Omistajat suunniteltu koti mukava ryhmäasetuksia, on kaksi suurta Keski yhteisiä alueita, täydentävät yksinäinen, oma veranta / parvekkeet pois 3 4 makuuhuonetta. Myös yksityinen katselualue katolla aurinkoa, tähtien tai katsella niitä kuuluisia auringonlaskua.Perusteet ovat ylellinen ja rauhoittava kuin kotiin. Vuodesta grand lehtipuun ulko-ovet, että antaa vartiomies kiinteistön viehätys käämin kiven polku ja ajotieltä vuorattu kauniita palmuja ja kukkivia kasveja. Hänen huippu on rauhallinen uima-allas, joka asettaa näyttämön liikkuvan Ocean Surf pelkkää metrin päässä spillway. Tämä altaat jäljittelee lempeä arvosana ikään kuin kävely osaksi Karibian meressä. Anna Villa Arghy hemmotella sinua hänen ulkona / baari hosting massiivinen altaan mahdollistaa useiden aurinkoa ja tapaamispaikoissa. Voit nauttia jatkuvasta jäähdytyksestä ja virkistävistä tradewinds. Villa Arghyssä on ilmainen satelliitti-WiFi ja ilmainen puhelin Yhdysvalloille. Meidän paikan päällä henkilökunta palvelemaan teidän jokaisen tarpeeseen taloudenhoito henkilökohtaista ruoanlaittoon. Tämä henkilökunta on siellä tehdä vierailustasi Villa Arghy niin miellyttävä ja rentouttava kuin mahdollista. Ne taustan loman, koska ne ovat yleensä maisemaan, puhdas, kokki ja hoitaa rannalla päivittäin. Aina ensin tervehtimään hymyllä. Ilmainen pico de gallo tai guacamole tarjotaan joka ilta 'onnelliseksi tunniksi' (paitsi sunnuntaisin) samalla kun nautit kuuluisista auringonlaskuista.Beyond kauneutta luonnon rannalla, surffata, ja viidakon tien yli - olet 'Turtle Country'. Kyllä, Villa Arghy istuu yksi vilkkaimmin kilpikonna pesivien alueilla Meksikossa. Tämä tekee parasta kilpikonna katsomassa alue kesä- marraskuuhun. Aina tietoinen ja kunnioittava tämän hallow pesimäalue, katsojat voivat vastuullisesti katsella kuin nämä grand olennot turvata seuraavan sukupolven meressä asukasta. Meidän talonmies auttaa sinua miten oikein katsella näitä henkeäsalpaava eläimet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx uima-allas?

    Kyllä, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Ei, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx?

    Lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Carmen, Playacar, El Paraiso Playa, de Tulum, Quinta Avenida, Ruinas mayas de Tulum, Playa Mamitas, Sian Ka'an.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx on?

    Majoituspaikan Ocean Front Villa Arghy Place To Be When In Tulum, Mx peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.