Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella (Oak Island, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella (Oak Island, Amerikan Yhdysvallat)

Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella

Ocean Front Beach Cottage - 180 astetta merinäköala jokaisesta huoneesta ja L-kannelta 2 makuuhuonetta / 1. 5 kylpyä: 1 queen, 2 parivuodetta, 1 Queen vuodesohva. 3 televisiota, joissa peruskaapeli, DVD-soitin, langallinen Internet-yhteys. L-muotoinen valtameren kansi, suljettu ulkosuihku kuumalla ja kylmällä vedellä maanpinnan tasolla. Upeat näkymät merelle ja majakkaan. Sijaitsee lähellä siltaa (joka korjataan lokakuuta 1018 - huhtikuu 2019) ja kävelymatkan päässä rento merenrantaravintolasta. Valoisa ja rannallinen sisustus, koko matto, hyvin varusteltu keittiö, kattotuuletin. Korkea tuoli. Kirjat, palapelit. Saatavana sesongin ulkopuolella kuukausivuokraus. Jos valitset varauksen, jätä meille matkapuhelimesi, jos meidän täytyy tavoittaa sinut loman aikana!Annamme pienen, hyvän, ei irtoavan koiran, joka voi olla jopa 60 kiloa. Meidän on keskusteltava kaikista lisäkoirista.Tämä ainutlaatuinen rantamökki Oak-saarella tarjoaa kauniit näkymät Atlantin valtamerelle kaikista huoneista! Huomaat, että sinun ja yksityisen valtameren takapihasi välillä ei ole naapureita tai rakenteita 180 astetta! Kääntyvältä kuistilta voit nähdä lähellä olevan Bald Head Islandin, Oak Islandin majakan ja Oak Islandin laiturin - kaikki yhdellä henkeäsalpaavalla silmäyksellä.Tämä rauhallinen sijainti on täydellinen loma. Pyöräilijät voivat nauttia virkistävästä ajelusta rannalla. Juoksijat pitävät ihanteellisesta tiivistetystä hiekasta. Voit uida, ajaa aaltoja tai yksinkertaisesti auringonottoa. Tee joogaa kuistilla, hengittäen päihdyttävää merituuletta. Kiinnitä suosikki ruokia keittiöön upealla näkymällä!Talo tarjoaa pääsyn useisiin poikkeaviin nähtävyyksiin. Kävele Caswell Beachille, joka on luonnollinen kilpikonnapaikka, jossa on yli 55 kilpikonnapesää. Nauti saaren monista ystävällisistä ravintoloista. Pyöräile majakkaan, johon voit kiivetä. Aja viehättävään merenrantakylään Southportiin. Valitse lautalla Bald Head Islandille tai Fort Fisheriin ja akvaarioon. Osta Wilmingtonissa tai lähellä Myrtle Beachiä.Mikä parasta, nauti parantavasta rentoutumisesta tässä loistavassa luonnonympäristössä. Tee tästä erityisestä valtameren puolella sijaitsevasta mökistä lomavalintasi jo tänään! Tämä talo jos rauhalliselle rannan ystäville. Tämä ei ole juhlatila. Älä kutsu vieraita yli ilman kirjallista lupaa.Valoisa ja rannallinen sisustus, koko matto, 1 kattotuuletin, kirjat, palapelit. keskeisellä paikalla lähellä siltaa ja ravintoloita. L-muotoinen valtameren kansi, O / S w / H & C talon alla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella uima-allas?

    Ei, Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella?

    Kyllä, Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella?

    Lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella sijaitsevat nähtävyydet ovat Battleship USS North Carolina, Wilmington International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella on?

    Majoituspaikan Ocean Front Beach Cottage-180 astetta merinäköala joka huoneessa ja L-kannella peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.