Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms (Port Bolivar, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms (Port Bolivar, Amerikan Yhdysvallat)

No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms

Ei valitettavasti ~ Ylellisyyttä rannalla ~ uima-allas ja kylpylä ~ 6 makuuhuonetta ja 5 kylpyhuonetta ~ No Regrets on aivan uusi koti, jossa on 3500 neliömetriä ylellistä majoitusta. Siinä on 3 king-sviittiä, joissa on oma kylpyhuone, joten pariskuntien ei tarvitse tehdä olosuhteita halutulle mestarille tällä perhelomalla! Ulkotilat ovat yhtä vaikuttavia ja tarjoavat paikallisesti harvoin löydettäviä palveluita, kuten hissin, uima-altaan vesiputouksella ja kylpylän! Siinä on myös ulkosuihku, piknikpöytä, runsaasti ulkona olevia istuimia uima-altaan äärellä ja suurella katetulla kannella. Sinun tulee massiivinen avoin konsepti oleskelutila. Olohuone on sisustettu upeaan mukavuuteen. Siinä on oleskelualue television katseluun tai videopelien pelaamiseen, ja erillinen oleskelualue niille, jotka haluavat käydä tai pelata lautapelejä. Suurelle ryhmällesi on runsaasti tilaa rentoutua ja viihdyttää päivän jälkeen, kun nautit rannasta ja uima-altaasta. Kuvissa ei voida tehdä tätä kotioikeutta. Odotamme toivomme tervetuloa perheellesi hämmästyttävän päästä eroon. Ruokailutilassa on iso pöytä perheellesi ja ystävillesi kerätä, jakaa aterioita ja tehdä muistoja.Kaunis keittiö on hyvin varustettu perheesi kokien näyttämistä varten. Se tarjoaa kaasuluokan, jossa kahvin yläosassa keskellä, kaksiovinen jääkaappi, säilytyslokero, astianpesukone, jääpalakone ja ruokasalin 4 hengelle.Makuuhuoneessa # 1 on tilava sviitti king-size-vuoteella. Kylpyhuoneessa on suuri suihku ja kaksoisallas. Tämä huone sijaitsee olohuoneen pohjoispäässä.Olohuoneesta länteen on eteinen, josta pääsee kolmeen huoneeseen, 2 kylpyyn ja pesukoneeseen ja kuivaajaan.Toinen king-makuuhuone on käytävän päässä. Se on tilava ja siinä on kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku.Kolmas makuuhuoneessa on kaksi queen-size-vuodetta. Huoneiden # 3 ja # 4 välillä on täysi kylpyamme, jossa on kylpyamme ja suihku.Neljännessä makuuhuoneessa on myös 2 queen-size-vuodetta.Kaikissa huoneissa on ylelliset vuodevaatteet ja televisiot, joissa on Directv-palvelu.Ruokailutilasta on toinen käytävä. Tämä osa tarjoaa pääsyn kerrossänkyyn, kylpyhuoneeseen, toiseen pesukonekuivaussarjaan ja kolmanteen King-sviittiin.Viidennessä makuuhuoneessa on räätälöityjä kerrossänkyjä, joissa on neljä queen-size-vuodetta, valot ja latauspisteet. Siinä on Texasin urheiluteema, jota lapset rakastavat!Kerrossänkyn vieressä on kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku.Kuudes makuuhuone on king-size-makuuhuone kylpyhuoneella. Siinä on itsenäinen laatta ja lasisuihku.Talo sijaitsee noin 500 metrin päässä rannasta ja viihtyisästi lähellä ravintoloita, huoltoasemaa ja ruokakauppaa. Meillä on mahdollisuus lisätä 6-paikkainen golfkärry vierailusi hintaan 100 dollaria per yö tai 450 dollaria viikossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms

  • Onko majoituspaikassa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms uima-allas?

    Kyllä, No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms?

    Kyllä, No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat NASA Johnson Space Center, Seawolf Park, Ocean Star Offshore Drilling Rig and Museum, Bishop's Palace, The Recovery Tour, Texas Seaport Museum, The Strand Historic District, Fisherman's Wharf.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms on?

    Majoituspaikan No Regrets Luxury At The Beach Pool & Spa 6 Bedrooms & 5 Full Bathrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.