Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! (Santa Rosa Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! (Santa Rosa Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside!

Äskettäin uusittu, ammattimaisesti sisustettu, vain noin 1 maili Rantaan! Tervetuloa Pelikaanitaloon, kauniisti uusittuun 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuonemökkiin, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Florida Panhandlen valkoisista hiekkarannoista. Tämä täysin varusteltu koti kuuluisan 30a: n sydämessä on vain puoli kilometrin päässä Seasidesta. Kävele tai pyöräile ravintoloihin, kauppoihin, jäätelöön, lähikauppaan ja muihin! Allas on vain muutaman askeleen päässä ja sisältää runsaasti tilaa jonkin verran säteilyä sekä varjoisat paikat ripustettujen purjeiden alla. Kaksi hiiligrillaa, runsaasti istumapaikkoja ja pari riippumattoja täydentävät yhteistä tilaa, jonka vain 16 samanlaista mökkiä jakavat ympyrän varrella. Sisältä löydät kaiken mitä tarvitset tuntemaan olosi kotoisaksi. Keittiössä on kattilat ja pannut, ruuanlaittovälineet, grillaustyökalut ja astiat sekä mikroaaltouuni, leivänpaahdin, tehosekoitin ja kahvinkeitin. Ymmärrät täysikokoisen pesukone / kuivausrumpu, liesi ja jääkaappi automaattisella jääpalakoneella. Olohuoneen televisiossa on täydet äänipalkit, subwooferit ja DVD-soittimet, kun taas kaikissa makuuhuoneissa on televisio, jossa on mini-äänipalkki. Käytä 140 kanavaa DirecTV: stä ja WiFi: stä kaikkialla kotona. Makuuhuoneessa on täysikokoinen peili, silitysrauta, silityslauta ja kylpyhuone. Kerrossänky, jossa on kaksinkertainen patja alareunassa ja yhden yläpuolella toisessa makuuhuoneessa yhdessä olohuoneessa olevan ulosvedettävän sohvan kanssa, tuo vieraiden kokonaismäärä seitsemään.Muista avata viihdekeskuksen laatikot, joista löydät elokuvia, pelejä ja rantalehtiä nauttiaksesi vierailusi aikana. Baarikärry sisältää sarjan baarinvaihtovälineitä, joten voit hemmotella suosikki käsityö cocktailejasi katsellen auringonlaskua edessä olevalla kuistilla varustetulta mukavalta terassilta, josta on näkymät uima-altaalle. Toivomme, että vierailusi Pelikaanitalossa on rentouttava ja huoleton! ILMAISET KORTIT!ILMAINEN GOLF Santa Rosa Golf- ja Beach Clubilla - yksi ilmainen golfkierros ostoskärryllä päivässä!* mukavuudet eivät sisälly kuukausivuokraan* Vain lauantai - lauantai -varaukset, kevätloma ja muistopäivä - työpäivä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Kylpylä
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Mikroaaltouuni
Liikuntamahdollisuudet
  1. Sukellus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside!

  • Onko majoituspaikassa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! uima-allas?

    Ei, Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside!?

    Ei, Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside!?

    Lähellä majoituspaikkaa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! sijaitsevat nähtävyydet ovat Northwest Florida Beaches International Airport, Grayton Beach, Camp Helen State Park, Topsail Hill Preserve State Park, Russell-Fields Pier, Pier Park, Gulf World Marine Park, Shipwreck Island Waterpark.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! on?

    Majoituspaikan Newly Remodeled, Professionally Decorated, Only About 1 Mile To Seaside! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.