Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 (Germantown, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 (Germantown, Amerikan Yhdysvallat)

New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111

Uusi! Treehouse Ultimate Playland. Vanha Hickory 1111 Todellinen treehouse-leikkipaikka, joka sijaitsee 4 puun oksissa, joissa on maagisia paikkoja. Vuodepaikkoja 2 aikuista ja 4 lasta tai 4 aikuista. Master makuuhuone yksityisyyttä, kaksinkertainen parvi erotettu silta queen-size ja twin. Oleskelutila mukava sohva ja täydellinen keittokomero. On runsaasti ikkunoita luonnonvalaistukseen. Dekki pois kannelta vie keinut, kallioseinän ja omaan rinteeseen, jossa on oma sisäänkäynti 200 hehtaarin polkuja ja piknik-pöytä pitkin puroa. Kalastukseen on 3 lampia.Et tule pettymään. Kuvittele, että kaikki lapsuusiänne on kasvanut! Tucked omalla rinteellä venture noin takaisin kaunis näkymä Kentucky rinteellä. Ota dia alas alla, nauti keinut, palo kuoppaan ja vaellus puro. Sisällä kävellä ainutlaatuisessa taiteellisessa baarissa, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset täyteen ateriaan 6 vuodeksi. Rentoudu mukavasti sohvalla. Ota askel tikkaat jopa kaksinkertainen parvi valaistu mini valot. Ota kuva queenistä tai twinistä, jonka on erotettu mini-silta.Alakerrassa on oma makuuhuoneen nurkka, joka voi toimia myös sohvalla.Tutustu 200 hehtaarin liikkuviin polkuja, jotka johtavat puroihin, kolmen hengen riippumattoon ja miniatyyri-harrastuspeleihin! Varmista, että teet toivomuksen polun lopussa!UUSI-seikkailumme on ”hobbit-talon polku”. Täältä löydät itsesi uppoutuneena tutkimaan maata, joka etsii 10 hobbit-taloa! Älä lopeta siellä! Tee matkalla polun päätteeksi, kun haluatte puron. Se sijaitsee kiinteistön vanhin puu.Mutta odota on enemmän! Meillä on nyt 'Cabana Tree Pod Village', jotta voit sijoittaa puihin ja nauttia todella maisemista. Vaeltaa tiensä kylään ja kiipeä puupodiin. Lapset rakastavat pelata 'rummut' podin lattialla. Aikuisten kohdalla tämä on täydellinen pikku salaisuus piiloutua ja täysin uppoutua luontoon.Yöllä, aseta tunnelma käynnistämällä lämmin kokko, joka syttyy koko paikkaan! Voit ostaa nippu puuta 25 dollaria. 00 tai tuo oma. Viisi puukonetta on käytettävissä, jotta voit varata ohjattavan puun nousun. Täällä ammattitaitoinen ohjaaja vie sinut parhaiden näkymien päälle! Voit oppia kaikki puun temput, myös tulevat alaspäin, ylösalaisin. Tai voit vain hengailla GIANTin vihreässä verkossa!On täysi kylpyamme, jossa on suihku, wc ja pesuallas, kun tulet huoneisto, jossa on merkintä BATHHOUSE. Se sijaitsee kukkulalla maalaistalon vieressä, noin jalkapallokentältä pois puumajasta. Nopeat matkat kylpyhuoneeseen, ulkorakennus on 30 metrin päässä talon ulkopuolella. Ne ovat puhtaita, järjestettyjä ja tehokkaita!Paikalliset vinkit ja suosikkimme on vierailla Augusta ky. George Clooney kotiin. Syödä joen mehiläispesällä ja vie lautta Ripleyn ohi ja pidä jäätelöä vanhassa muoti jäätelökaupassa.Sisäpuolella on luonnon kutsut ja muut paikalliset vinkit

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111

  • Onko majoituspaikassa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 uima-allas?

    Ei, New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111?

    Kyllä, New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111?

    Lähellä majoituspaikkaa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 sijaitsevat nähtävyydet ovat Adams Lake.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 on?

    Majoituspaikan New! Treehouse Ultimate Playland. Old Hickory 1111 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.