Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts (Cache, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts (Cache, Amerikan Yhdysvallat)

New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts

Uusi maalaustyönä maalaismainen ROJO BUFFALO -mökki Muista Wichita Mntsissä Juuri avattu heinäkuussa 2019 ja valmis nauttimaan, Rojo Buffalo -mökissä on kaksi queen size-vuodetta ja kävelymatka kaakeloidussa suihkussa. Tilavassa mökissä käytetään navettapuuta, oksaista mäntyä ja aallotettua tinaa. Tummaväriset betonilattiat ja tinakatot todella lisäävät maalaismaista mutta tyylikästä tunnelmaa. Nauti auringonlaskusta pitkältä katetulta esiportaalta rentoutuen puisissa rokkareissa. Olemme myös innostuneita uusimmasta lisäyksestämme paviljongialueelle, jossa on piknikpöytä ja hiiligrilli. Rozy Buffalo -mökki Lazy Buffalossa kuvaa puhvelin perintöä. Vuonna 1907 lil-kaupungimme oli erittäin jännittävä, kun 15 hienoimmasta puhvelista saapui rautateitse raskaisiin laatikoihin. Jopa Quanah Parker oli paikalla todistamassa tätä historiallista tapahtumaa. Lazy Buffalo koostuu 4 yksilöllisesti teemakohtaisesta mökistä. Rojo Buffalo -mökki on ensimmäinen ovi vasemmalta, kun katsot Lazy Buffaloa ja kakkunaruukun katon alla. KABINITARVIKKEET:* ilmastointi ja lämpö* minijääkaappi* mikroaaltouuni* liinavaatteet* silitysrauta ja -lauta* henkarit* Yhden annoksen k kupin kahvinkeitin* hiustenkuivaaja* shampoo* ilmainen WiFi* litteänäyttöinen älytelevisio, mukana Netflix* hiilimonoksidi ja savunilmaisinVIESTINTÄVAIHTOLazy Buffalossa on vaivaton sisäänkirjautuminen. Kosketuslevyn merkintää käytetään, jotta voit mennä suoraan mökillesi saapuessasi. Ennen saapumistasi ilmoitamme sinulle ohjeet ovikoodin kanssa mökkiisi. Kotimme on vain tiellä ja ovat aina puhelun päässä, jos tarvitset mitään. Sisäänkirjautuminen kuusitoista jälkeen ja uloskirjautuminen ennen klo 11.00SIJAINTIOlemme vain puolen mailin päässä alkuperäisestä Quanah Parkerin Tähtitalosta ja muutaman minuutin päässä Lawton Fort Sillistä ja historiallisesta Medicine Parkista. Maalauksellisten Wichita-vuoristojen etsiminen on välttämätöntä. Jos olet polkupyöräharrastaja, päällystetty polkupyörän polku vieressä on omaisuuttamme ja kulkee koko vuorten läpi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts

  • Onko majoituspaikassa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts uima-allas?

    Ei, New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts?

    Ei, New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts?

    Lähellä majoituspaikkaa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts sijaitsevat nähtävyydet ovat Lawton–Fort Sill Regional Airport, Wichita Mountains Wildlife Refuge.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts on?

    Majoituspaikan New Ready To Be Enjoyed Rustic Rojo Buffalo Cabin Make Memories In Wichita Mnts peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.