Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 (Wailea-Mākena, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 (Wailea-Mākena, Amerikan Yhdysvallat)

New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3

Uusi listaus! Premier Ocean Views & kauniisti sisustettu! Ho'olei 21-3 Rentoudu ja rentoudu tässä upeassa merinäköalassa. Ylimmän kerroksen majoitustiloissa on kauniisti sisustettu olohuone, hienostunut kalustus, täysin varustettu gourmet-keittiö, aamiaisbaarilla ja huippuluokan laitteiden, taulutelevision ja wifin kautta. Voit helposti kuljettaa päivittäistavaroita ja matkatavaroita yläkerrassa omalla hissillä, joka sijaitsee yksikössä! Rentoudu ja pelaa biljardipeliä ikioma biljardipöytä!Tämä moderni huvila on suunniteltu sisä-ja ulkotiloihin, joissa on pinottavat liukuvat lasiovet, jotka johtavat ulkona kauniiseen yksityiseen lanaiin. Hyödynnä ulkouima-ruokailu, viileät trooppiset tuulet, upeat merinäkymät, suuri kaasugrilli ja minijääkaappi. Levitä suosikkien cocktaileja ja nauti Mauin kauneudesta.Makuuhuone sijaitsee alemmalla tasolla ja siinä on king-vuode, suuri kylpyhuone kylpyammeella, suihkukaappi, kaksi turhamaisuus nieluja ja walk in closet! Nauti omasta yksityisestä pohjakerroksesta, merinäkymästä, ulkokäyttöön lanai-tuoleilla! Toinen makuuhuone on myös alakerrassa, jossa on king-vuode ja täysi kylpyhuone. Ylimmässä kerroksessa on vierashuone, jossa on 2 täyttä vuodetta ja oma kylpyhuone. Tärkein olohuone tarjoaa myös puoli kylpyhuone vieraille käyttää. Tämä kaksikerroksinen kaupungin koti on myös keskeinen ilmastointi koko, täysikokoinen pesukone ja kuivausrumpu, yksityinen autotalli, katettu autoportti yli ajotieltä toisen ajoneuvon, ranta tuolit ja rantapyyhkeet käyttää rannalla tai omaisuuden allas! Ho'olein kiinteistössä on upea uima-allas, jossa on vesiputous, luola, lasten hiekkaranta ja kaksi poreallasta. Voit vapaasti ottaa rantapyyhkeet yksikkösi alas altaaseen käyttää! Hotellissa on myös kuntokeskus uima-altaan vieressä ja katettu keittiön paviljonki. Allaslaskut ovat myös saatavilla! Tämä on porteilla varustettu 24 tunnin vartiointi käytettävissä. Pääsy rannalle sijaitsee suoraan kadun toisella puolella viereisen lomakeskuksen läpi. Voit ruokailla missä tahansa lomakeskuksen ravintolassa sekä perustaa spa-tapaamisia, mutta huomaa, että uima-altaan käyttö viereisessä lomakeskuksessa ei sisälly varauksesi tähän Ho'olei-huvilaan. Havaijin verotunnus: 191-278-3872-01

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 uima-allas?

    Kyllä, New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3?

    Ei, New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3?

    Lähellä majoituspaikkaa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 sijaitsevat nähtävyydet ovat Kaanapali Beach, Halekalan kansallispuisto, Big Beach, Lahaina, Kapalua Airport, Ka‘Ana Kitchen at Andaz Maui, Kahului Airport, Kahekili Beach Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 on?

    Majoituspaikan New Listing! Premier Ocean Views & Beautifully Decorated! Hoolei 21-3 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.