Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. (Bolivar Peninsula, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. (Bolivar Peninsula, Amerikan Yhdysvallat)

New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located.

Upscale Beach Living! Hiljainen umpikuja! Keskeinen sijainti! Ajetaan pois .... Kaunis mukautettu rantamökki! Parvi, josta on näkymä olohuoneeseen, on varustettu 12ft: n shuffleboard-pöydällä. Nauti rannalta lomasta aivan uudessa räätälöityssä kodissa, joka valmistui hiljattain kesäkuussa 2018. Jokaiseen yksityiskohtien huomiointiin on kiinnitetty huomiota tämän kodin rakentamisen aikana, jotta vieraat tuntevat rannikkoilmapiirin modernin vetovoiman lisäksi, mukaan lukien 5 suihkuvesisuihkuvesisuihkulla. Tämä koti sijaitsee rauhallisessa umpikujaan ”Villas at Crystal Beach”, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Keskeisellä paikalla Crystal Beachin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä ruokakaupasta, useimmista ravintoloista ja huoltoasemista. Tämä koti sisältää majoitusta jopa 10 vieraalle kolmessa tyylikkäässä makuuhuoneessa ja yläkerran parvella, joka sisältää 12 jalkaa shuffleboard-pöydän. Televisiot kaikkialla kodissa, joissa on 50 tuuman taulu olohuoneessa, 43 tuuman televisiot kahdessa vierashuoneessa ja 50 tuuman televisio kerrossängyssä. Kaikissa televisioissa on suora TV ja langaton internetyhteys koko kodissa. Se on täydellinen perheelle ja ystäville juhlimaan rantalomaa tai rentouttavia perhejuhlia. Pääkerroksessa on master-sviitti, joka on kauniisti sisustettu king-vuoteella. Toinen ja kolmas makuuhuone sijaitsevat yläkerrassa, jossa on Jack and Jill-kylpyhuone. Yhdessä huoneessa on queen-size-vuode, kun taas toisessa on 6 kahden hengen kokoista räätälöityä punkkaa. Keittiö on hyvin varustettu kaikella, mitä haluat tai tarvitset valmistaa aterioita loman aikana, mukaan lukien Keurig aamukahvia varten. Siellä on täysikokoinen pesukone ja kuivaaja. Hemmottele itseäsi kaikessa ylellisyydessä, jonka sijainti, muotoilu ja kalusteet voivat tarjota ja omaksua tyylikkään mukavuuden. Siellä on katettu kansi ulkokäyttöön sopineilla puukalusteilla, mukaan lukien ulkona sijaitseva palapa-baarialue, jossa on runsaasti istumapaikkoja perheesi kokoontumiseen. Piha on täysin aidattu, jotta nelijalkainen ystäväsi voi vaeltaa. Ulkopuolella on myös täysikokoinen suihku, kalanpuhdistusasema ja kaasugrilli. Sisäänkirjautuminen klo 16.00 Lähtö klo 11.00. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita lisämaksusta, joka on 150 dollaria per lemmikki.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Baari
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located.

  • Onko majoituspaikassa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. uima-allas?

    Ei, New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located.?

    Kyllä, New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located.?

    Lähellä majoituspaikkaa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. sijaitsevat nähtävyydet ovat NASA Johnson Space Center, Seawolf Park, Bishop's Palace, Ocean Star Offshore Drilling Rig and Museum, The Recovery Tour, Texas Seaport Museum, The Strand Historic District, Fisherman's Wharf.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. on?

    Majoituspaikan New Listing!!!! New Construction. Quiet Cul De Sac! Centrally Located. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.