Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast (Levera, Grenada)

Koko talo/asunto New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast (Levera, Grenada)

New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast

Uusi listaus! Henkeäsalpaava näky! Eristäytynyt Villa Scenic North Coast Treetops Villa sijaitsee korkealla Grenadan luonnonkaunista pohjoisrannikkoa pitkin, eristyksissä metsissä, ja se tarjoaa täydellisen rauhan ja rauhan. Villa on noin tunnin ajomatkan pohjoiseen hälinästä saaren pääkaupungissa, St. Georgein, noin puolitoista tuntia lentokentältä. Se on noin kahden mailin länteen historiallisen kaupungin Sauteurs, jossa on ruokakauppoja, kauppoja ja ravintoloita. Näkymä Treetopulta on varmasti WOW-tekijä! Villa tilavat verannat tarjoavat upeat näkymät Carriacou ja muut saaret Grenadiinit. Selkeänä päivänä voi nähdä St. Vincent - 65 mailin päässä!Sijainti sopii kaikille, jotka haluavat palata luontoon, rentoutua ja rentoutua. Upeat autio hiekkarannat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Retkeily, snorklaus, lintujen tarkkailu, perhosviihdytys ja kilpikonna-katselu ovat saatavilla lähistöllä.VillaYläkerran tärkeimmistä sviiteistä on yksi makuuhuone (queen-vuode), kaksi kylpyhuonetta (yksi kylpyhuone), täysin varustettu keittiö ja iso olohuone / ruokailuhuone. Se on kaikki mitä tarvitset ikimuistoisen mutta rentouttavan loman. Astu ulos valtava veranta ja nauti upeista näkymistä! Koska kukkapenkki on rakennettu kukkulan puolelle, pääkerros on maanpinnalla ja on täysin saatavilla.Vajaaseen päädyn ulkopuolella on 'Garden Room' - pohjimmiltaan katettu ulkoterassi. Täällä voit turvautua, jos olet kyllästynyt näkymään ja merituulet!Myös pääoven ulkopuolella on iso kaasugrilli.Seuraavalla tasolla on kaksi vieras sviittiä - Fish Suite ja Butterfly Suite. Molemmilla on upeat näkymät jaettu veranta. Molemmissa on queen-vuoteet. Molemmissa on omat kylpyhuoneet, joissa on valmiit suihkut. Molemmat on perustettu omilla keittokomeroilla, joihin kuuluu teen ja kahvin valmistusvälineet, leivänpaahdin, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kiina. Mäen alaspäin on poreallas. Anna voimajohtojen rentoutua lihastesi samalla kun nautit upeasta näkökulmasta!Verannalta kahdelta tasolta voit nauttia ympäröivistä puutarhoista, jotka ovat täynnä värikkäitä trooppisia kukkia ja hedelmäpuita.Lisätietoja ja kuvia saat www-sivuilta. treetopsgrenada. com.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast uima-allas?

    Ei, New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast?

    Ei, New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast?

    Lähellä majoituspaikkaa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast sijaitsevat nähtävyydet ovat Grenada Golf Course, Old Pearls Airport, Carenage, Dougladston Estate & Barracks, St George's Market Place, Cathedral of the Immaculate Conception St Georges, Saint Georges Anglican Church, Grenada Carnival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast on?

    Majoituspaikan New Listing! Breathtaking View! Secluded Villa On Scenic North Coast peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.