Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! (Tierra Verde, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! (Tierra Verde, Amerikan Yhdysvallat)

NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON!

Mukava, tilava, Bahia Pointe Tower, 6. fl, 2BR / 2BA - aurinko laskee Donin yli! ** EI LEMMIKKEJÄ. TUPAKOINTI KIELLETTY. **Tämä kaunis, tilava 2BR / 2BA-nurkkausyksikkö Isla del Sol sijaitsee Bahia Pointe -puistossa, joka on täydellinen paikka lahden ja järven välissä. Tilava 6. kerroksen parvekkeelta tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät katselee ulos yli eri suuntiin: kartoittaa Isla del Sol, tutustu lähteet Bahia del Mar yksityinen järvi, seurata veneitä Boca Ciega Bay, ja katsella auringonlaskua taakse maamerkki Don Cesar hotelli. Uudet ikkunat ja liukuvat lasiovet, uudet sävyt ja istutusluukut, uusi matto, uusi laatikko parvekkeella, uusi maali, uudet koristeet ja uusi keskusilmastointi! Keittiö on täysin varusteltu kaikki hopean, astiat ja ruokailuvälineet tarvitset. Huoneisto on täysikokoinen pesukone ja kuivain. Makuuhuoneessa on uusi king-size-vuode, vaatehuone ja kylpyhuone, jossa on turhamaisuus ja suihkukaappi; lakanat ja pyyhkeet. Makuuhuoneessa on myös rakkausistuin ja taulutelevisio kaapelilla. Vieras makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Laitteessa on ilmainen langaton internetyhteys ja kaapeli, jossa on uusi 55 'HD-taulutelevisio olohuoneessa. Isla del Sol on upea trooppinen maisemointi. Rakennuksessa on uima-käytävillä ja hissillä, ja on kuntokeskus, kirjasto, rec huone ja pysäköintihalli oman nimetty autopaikka. On kalastus laituri lahden puolella rakennusta.St. Pete Beach tarjoaa suuria toimintaa koko perheelle, myös ostos-, ruokailu-, vesiurheilu (melonta, vesiskootterit, purjelautailu), luonto, luontopolkuja ... ja voit aina Disney 90 minuuttia. Kävele sillan yli rannalle; vielä parempi, heitä meidän ranta tuolit ja sateenvarjot autoon ja aja yli rannalle. Kun ranta, rentoutua lämmitetty lomahotellityyppistä suolaisen veden allas ja kylpylä. Nauti erinomaisia ​​ravintoloita Gulf Blvd., tai pään yli vilkas yöelämä St. Petersburg.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON!

  • Onko majoituspaikassa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! uima-allas?

    Kyllä, NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON!?

    Ei, NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON!?

    Lähellä majoituspaikkaa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, The Pier, Colonnade.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! on?

    Majoituspaikan NEW, CLEAN, ROOMY, 2BR, ISLA DEL SOL'S BAHIA PT. - SEE THE SUNSET OVER THE DON! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.