Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking (Victoria, Kanada)

Koko talo/asunto New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking (Victoria, Kanada)

New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking

Valoisa 2 BR: n keskustan moderni huoneisto, jossa king-vuode! Pysäköinti! Hyvin varusteltu ja tyylikäs kahden makuuhuoneen huoneisto, jossa on king- ja queen-vuode, Victoria-ydinkeskustassa, turvallisella pysäköinnillä. Moderni viimeistely ja huonekalut lisäävät tyyliä ja mukavuutta loman aikana. Ainutlaatuisessa tilassa on avoin pohjaratkaisu, harkittu sisustus, vaikuttava taideteos, jännittäviä värejä ja nurkkaikkunanäkymät, joiden avulla kaunis valo voi kulkea läpi. Nauti auringonlaskujen katselusta lounaalle päin olevalta parvekkeelta ja herää tämän rauhoittavan tilan rauhaan.Koko huoneistossa on 9'-katot, mikä antaa tilavuuden tunteen. Päämakuuhuoneessa on mukava parisänky ja kulma-ikkunat, jotka ulottuvat koko huoneesta näkymistä rauhalliselle lännenäkymälle. Meillä on varjosuojat nukkumiseen, ja korkealaatuisesta lasista ja ikkunoista johtuen kaupunkimelua on minimaalisesti. Pääikkunan alla on työpöytä, josta on näköala puille ja se on loistava paikka keskittyä, kirjoittaa ja saada inspiraatiota! Toisessa makuuhuoneessa on erittäin viihtyisä queen-vuode, jossa on kaksi ihanaa suurta ikkunaa, joista on upeat näkymät kadun toisella puolella oleviin tiilirakennuksiin. Makuuhuoneessa on varjosuojat. Olo / ruokailutila virtaa hienosti, ja siinä on runsaasti tilaa, jotta mahtuu 5 ruokapöydän ympärille. Keittiö on täysin varustettu laatutuotteilla, jotka sopivat ruoanlaitto tarpeisiisi. Jotkut perusteet, kuten; öljyä, etikkaa ja mausteita tarjotaan. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota sinulle tuoretta Mile Zero -kahvia, joka on paahdettu meille viikossa. Saat nauttia kaupungin parhaasta paikallisesta kahvista joka aamu! Olohuoneessa on upouusi L-muotoinen vedä sohva, joka muuttuu queen-vuode, joka nukkuu kaksi ihmistä mukavasti. Valoisassa, länteen päin olevalla parvekkeella on yksityisiä ja tressin koristamia istuimia, jotka sopivat auringonlaskun kaappaamiseen! Voit kiertyä elokuvaa taulutelevisiomme edessä ja toistaa bluetooth Sonos -äänipalkin luomalla fantastisen aterian keittiöömme. Kylpyhuoneessa on kaikki tarvitsemasi tarvitsemiemme saippuan kannalta. Syvä kylpyamme on erittäin rentouttava lattialämmityksen kanssa pitäen jalat lämpiminä noina viileinä päivinä! Meillä on yksi turvallinen parkkipaikka käyttöösi ja oma pesula tarjotaan kaikkien liinavaatteiden, pyyhkeiden ja välttämättömyystarvikkeiden kanssa vierailustasi mukavan. Olemme iloisia voidessamme isännöidä sinua ja jaamme mielellämme tämän ihanan tilan!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Kasino
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking

  • Onko majoituspaikassa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking uima-allas?

    Ei, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Ei, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking?

    Lähellä majoituspaikkaa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking sijaitsevat nähtävyydet ovat BC Ferries, British Columbia Parliament, Victoria International Airport, Le Spa Sereine, Chinatown, Bastion Square, Victoria Inner Harbour Airport, Grand Tour of Victoria.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking on?

    Majoituspaikan New 2 Br Downtown Modern Condo! King Bed! Parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.