Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 (Rothesay, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 (Rothesay, Iso-Britannia)

Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160

Alankomaat Stravannan South, ROTHESAY, BUTS-SAARI Erinomainen rannikkokiinteistö, pääosin pohjakerroksessa, lähellä Rothesayä Bute-saarella ja voi nukkua kahdeksan ihmistä neljässä makuuhuoneessa.Nether Stravannan South on erinomainen rannikon omaisuutta, enimmäkseen pohjakerroksessa, lähellä Rothesay Isle of Buten Tämä ominaisuus nukkuu kahdeksan ihmistä ja on kolme kahden hengen huonetta, kahden hengen huone (zip / link), kaksi kylpyhuonetta, avoin olohuone keittiö , ruokailutila ja oleskelutila puulämmitteinen ja ensimmäisessä kerroksessa olohuone pöytätennis. Pihalla on off road pysäköinti neljä autoa ja lawned puutarha kalusteet ja merinäköala. Nether Stravannan South on loistava lomakohde.Palvelut: Sähkölämmitys puulämmitteisellä uunilla. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, TV Freeview-kanavalla, DVD, CD / radio, iPod-telakka, kirjojen, pelien ja DVD-levyjen valinta. Polttoaine, teho ja käynnistyspaketti uuniin inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Pinnasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Off road pysäköinti 4 autolle. Jaettu, suljettu lawned-puutarha, jossa on kalusteet ja merinäköala. Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa tervetuloa vain. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa 6 mailia, pubi 1 kilometri. Huomaa: Matkapuhelimen vastaanotto voidaan rajoittaa.Alue: Ruokien rehevistä vihreistä viljelyalueista Highlandsin lujuuteen asti Skotit ovat ylpeitä maastaan ja identiteettinsä. Skotlannissa on myös joitakin Ison-Britannian parhaita rantoja, joissa on loistavat puhtaat hiekkarannat.Kaupunki: Rothesay on ihana alue Bute-saarella, jossa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, mukaan lukien vierailu linnan raunioilla, upeissa maisemissa, upean Stuart-talon löytämisessä ja golfin pelaaminen yhdessä saarella Kolme golfkenttää. Pääsy lautan yli, joko Wemyssin lahdelta tai saaren pohjoispuolelta Colintraive-risteyksestä, on kaunis alue, josta tutustua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160

  • Onko majoituspaikassa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 uima-allas?

    Ei, Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160?

    Ei, Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160?

    Lähellä majoituspaikkaa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 sijaitsevat nähtävyydet ovat Glasgow Airport, Scottish Exhibition and Conference Centre, West End, University of Glasgow & Visitor Centre, Ayr Beach, Maryhill, Hunterian Art Gallery, Ibrox.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 on?

    Majoituspaikan Nether Stravannan South In Rothesay, Isle Of Bute, Ref 929160 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.