Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village (Pont-Rouge, Kanada)

Koko talo/asunto Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village (Pont-Rouge, Kanada)

Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village

NEAR QUEBEC CITY CUTE ANCESTRY HOUSE DOWNTOWN A TYPIC QUEBEC VILLAGE (UUDET KUVAT TULEVAT)ON OLLA TERVETULOA Nuoren perheen kanssa. Talo on täysin varusteltu ja viileä. PITKÄN PÖRSSÄN POHJOISSA, LÄHELLÄ KIRKON JA SUKUPUOLEN, VOITTOJEN JA RAVINTOLOIDEN HUOLTAMINEN. PONT-ROUGE: N TOWN ON 20 AJOITTAMINEN QUEBEC-KAUPUNTA.Maailmanluokan matkailuinfrastruktuuritQuébecin kaupunginosassa on maailmanluokan matkailualan infrastruktuureja, jotka tarjoavat asiakkailleen kaikki mukavuudet ja mukavuudet.Muistettavaa Gourmet-hetkiäKun kyseessä on gastronomia, Québec City on ylpeänä väittänyt joitakin hienoimmista Québecin ravintoloista, ellei Pohjois-Amerikasta.Québec City kokit kohtelevat sinua gourmet-hetkiä, joita et koskaan unohda.100% kulttuuriRanskan sivilisaation kehto Pohjois-Amerikassa ja ainoa aidattu kaupunki Meksikon pohjoisosassa, Québec City ja sen rampit ovat koti lukemattomia aarteita, jotka ilahduttavat historiallisia ystäviä.Ei ole mikään salaisuus, että Vanha Québec on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Seinäkaupungissa on ainutlaatuinen eurooppalainen maku, kapeita, mutkittelevia katuja ja laaja valikoima putiikkeja, museoita ja nähtävyyksiä.Québecin kaupunki yhdellä silmäyksellä ...Samuel de Champlain perusti vuonna 1608Tunnustettu Pohjois-Amerikan ranskalaisen sivilisaation telineeksiQuébecin maakunnan pääkaupunki ja sen 8,4 miljoonaa asukastaUnescon maailmanperintöluettelo (1985) sen kulttuuriperinnön vuoksiKoti Québecin kansalliskokoukseenKattaa 9 000 km²: n alueen ja 250 kilometriä Montréalista itäänAsuinpaikka 713 000 asukkaalle (Québecin kaupungin matkailualue), josta yli 95% on ranskankielisiä. Monet ihmiset, myös valtaosa vieraanvaraisuuden alan työntekijöistä, puhuvat myös englantiaKunnolliset elinkustannukset verrattuna muihin kansainvälisiin kaupunkeihinTällä varauksella on joustava peruutusehdot - palautukset annetaan enintään 30 päivää ennen tarkastusta.Matkustajille, jotka peruuttavat vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista, myönnetään 100% palautus. Matkustajille, jotka peruuttavat 14–29 päivää ennen sisäänkirjautumista, maksetaan 50%: n hyvitys. Takaisinmaksuja ei myönnetä matkustajille, jotka peruuttavat alle 14 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays-varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin kuluessa varauksen jättämisestä.Talomme sääntöjä: ensisijainen vuokraaja on 25 tai vanhempi, tupakointi sallittu, ei juhlia tai tapahtumia, ei lemmikkejä.Tupakointi ulkonaFumer dehors seulement

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ilmastointi
  3. Mikroaaltouuni
  4. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village

  • Onko majoituspaikassa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village uima-allas?

    Kyllä, Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village?

    Ei, Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village?

    Lähellä majoituspaikkaa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village sijaitsevat nähtävyydet ovat Notre Dame des Victoires, Fortifications de Québec, La Citadelle, Notre Dame de Québec, Rue du petit Champlain, Jean-Lesage, Aquarium du Québec, Carnaval.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village on?

    Majoituspaikan Near Quebec City A Cute Ancestry House Downtown A Typic Quebec Village peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.