Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. (Cape May Point, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. (Cape May Point, Amerikan Yhdysvallat)

Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly.

Luonnollinen rantakauneus! Äskettäin uusittu vuosisadan puolivälissä moderni, koiraystävällinen. Suolainen koira on kunnostettu kokonaan! Jännittävä uusi vuokrakiinteistö - remontoitu keittiö, kylpyhuone ja kaikki kalusteet! 650 neliömetrin avoin pohjaratkaisu, jossa on paljon ikkunoita ja sopii erinomaisesti pari tai pieni perhe. Kaksi makuuhuonetta, kylpyamme ja avoin keittiö, jossa iso seulottu sivukuisti aamukahvia ja auringonlaskun cocktaileja varten. Bonusrakennus kiinteistön takana on täydellinen studio- / perhehuone, jossa iso TV ja vintage-piirtopöytä. Tässä rakennuksessa on myös ylimääräinen turvatarkastus kuistilla, joka on loistava ruokasali. Siellä on ulkosuihku virkistävää hemmottelua varten! Omistaja on valinnut viehättävät kalusteet huolellisesti. Siellä on ilmastointi ja kattotuuletin pitävät sinut viileänä ja nopea internetyhteys pitääksesi yhteyden. Liinavaatteet ovat saatavilla lisämaksusta pyynnöstä. Puiden lepäämässä ja suojattuja maita tukevassa talossa on yksityinen pakopaikka ja Birdersin paratiisi! Nauti lyhyen kävelymatkan päässä Alexander Avenuen rannalta jakaa idyllisiä rantapäiviä delfiinipalkojen kanssa, jotka leikkivät, ruokkivat ja makaavat rannalla. Stites Avenuen ranta, myös helppo kävelymatka, on vartioitu rantaturvallinen kaiken ikäisille lapsille leikkimään sen rauhallisilla vesillä. Toinen lyhyt kävelymatka 'ympyrälle', ruohoinen puistoalue on täydellinen paikka rannalla kävelletyn, saaliin pelaamisen tai piknikin jälkeen. Punainen myymälä sijaitsee Circlellä, jossa voit nauttia upeista leivonnaisista, brunssista ja maatilan pöytien illallisista, joissa on paikallisia tuotteita ja mereneläviä. Tuo polkupyörät, ajaminen on helppoa ja kätevää pisteessä, ja se mahdollistaa nopean pääsyn Cape Mayin majakan valtion puistoon ja luonnonsuojelualueeseen. Polkupyörien vuokraus on nopea puhelu ennen vierailua ja he odottavat saapumistasi. Joutsentäyteinen Lily-järvi on nurkan takana. Ranta-luumutilalla on luomutuotteita ja munia ja tuoretta leipää auringonlaskussa joka aamu! Osallistu rentouttavaan päivittäiseen rituaaliin ja tuo lasi Alexander Beachille ja nauti upeista auringonlaskuista. Suolainen koira tarjoaa kohtuuhintaisen koiraystävällisen perheloman jopa 3 aikuiselle tai 2 aikuiselle, jolla on pieniä lapsia. Cape May Point on hiljainen ja perhekeskeinen 600 kodin yhteisö. Rauhallisuus ja vanhanaikainen rantaloma odottavat sinua!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly.

  • Onko majoituspaikassa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. uima-allas?

    Ei, Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly.?

    Kyllä, Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly.?

    Lähellä majoituspaikkaa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. sijaitsevat nähtävyydet ovat Cape May Airport, Sussex County Airport, Millville Municipal Airport, Dover Air Force Base.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. on?

    Majoituspaikan Natural Beach Beauty! Newly Renovated Mid-Century Modern,Dog-Friendly. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.