Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto National Treasure - National Park Holiday Home (National Park, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto National Treasure - National Park Holiday Home (National Park, Uusi-Seelanti)

National Treasure - National Park Holiday Home

National Treasure with Spa - Kansallispuiston loma-asunto Kansallinen aarre on 4 makuuhuoneen 2-kylpyhuoneen kansallispuiston loma-asunto, mukaan lukien Alppien näköalat, moderni asuminen ja spa-allas. Tämä tilava Ruapehu-paratiisi on täydellinen seikkailun perusta tai rentoutua ja toipua hälinästä!Tähän 2 kerroksiseen kansallispuistoon kuuluu moderni avoin oleskelutila yläkerrassa - voit rentoutua kaasutakka, jossa on runsaasti ikkunoita, jotka tuovat maisemia sisätiloissa, tai asettuvat itsellesi kannella, jotta voit nauttia täydellisestä olohuoneesta. Spa-allas on ihanteellinen ympäri vuoden, tai sytyttää BBQ kiivi kesät ja vuoristomaisemat! Täydellinen suuremmille ryhmille tai vain niille, jotka haluavat sitä vähän enemmän tilaa, iso TV / Rumpus-huone sijaitsee alakerrassa, minikeittiö mukaan lukien.Yläkerrassa tämän kansallispuiston majoitus, makuuhuoneissa 1 ja 2 jokaisessa on queen-vuode. Alakerrassa makuuhuoneessa 3 on rakennettu yhden kerrossänky sekä yhden hengen vuode, ja makuuhuoneessa 4 on parivuode. Jotta voit luoda kätevä ryhmäsi, jokaisessa kerroksessa on moderni kylpyhuone.Kaikki mitä tarvitset ihanteelliselle kansallispuiston paeta on käden ulottuvilla - suuri kuivaushuone sopii erinomaisesti talvipäiville päivien jälkeen rinteillä, tai käy ikonisessa Grand Chateau -aukiossa 10 minuutin ajomatkan päässä. On helppo pääsy kävelytie osaksi Township paikallisia palveluita ja ruokailumahdollisuuksia, sekä kuljetuspalvelu on saatavilla vain muutaman minuutin päässä ovesi niille, jotka tekevät Tongariro Crossing.Alppiseikkailusi alkaa täällä, tervetuloa National Treasure!Bachcare tarjoaa siivous- ja liinavaatepalveluja, jotka voidaan veloittaa varauksen jälkeen. Jos siivous tai liinavaatteet eivät näy kotisivusi hinnalla, se ei sisälly hintaan. Saadaksesi lisätietoja siivous- ja liinavaatteiden hinnoista lomasi aikana, käytä 'Kysy johtajalta' yhteyttä Bachcareen.Muita huomioitavia asioita: * Jotta voit nauttia viimeisestä päivästäsi ja varmistaa, että kiinteistö on huippukunnossa jokaiselle vieraalle, tähän kiinteistöön sovelletaan pakollista lähtöpuhdistusta. Tästä peritään lisämaksu yöhintaan, ja hinnoittelu on käytettävissä varauksen yhteydessä, ryhmäsi koosta riippuen. *Huomaa: Mardi Gras -päivien yli tehtävistä varauksista veloitetaan 300 dollarin joukkovelkakirjalaina, joka on 300 dollaria. Tämä palautetaan kassalla, jollei loma-asunto palauteta hyväksyttävällä tavalla ja omaisuutta kunnioitetaan ja käytetään käyttöehtojemme mukaisesti.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa National Treasure - National Park Holiday Home

  • Onko majoituspaikassa National Treasure - National Park Holiday Home uima-allas?

    Ei, National Treasure - National Park Holiday Home ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa National Treasure - National Park Holiday Home?

    Ei, National Treasure - National Park Holiday Home ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa National Treasure - National Park Holiday Home pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, National Treasure - National Park Holiday Home tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa National Treasure - National Park Holiday Home?

    Lähellä majoituspaikkaa National Treasure - National Park Holiday Home sijaitsevat nähtävyydet ovat Tongariron kansallispuisto, Mount Ruapehu, Whakapapa, Turoa, Turoa, Tukino, Turangi Kiwi Holiday Park, Waiouru Army Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa National Treasure - National Park Holiday Home on?

    Majoituspaikan National Treasure - National Park Holiday Home peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.