Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles (Reno, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles (Reno, Amerikan Yhdysvallat)

Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles

Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1. 5 Miles Olemme tulleet hiihtämään San Diegosta, CA: sta Mt Roseen monien vuosien ajan ja rakastaneet sitä. Joten kun oppimme mahdollisuudesta ostaa tämä koti niin lähellä hiihtokeskusta, hyppäsimme siihen. Tämä on ainutlaatuinen koti, joka piilotetaan vuoristoon Tahoe-järven yläpuolelle Mt Rose Hwy 431 -aukiolta, josta on näkymät Renoon, lyhyen matkan ylös päällystämättömän tien varrella noin 200 metrin päässä Main Hwysta ja vain 1 kilometrin päässä Mt Rose -hiihtokeskuksesta . Noin 7600 jalan korkeudessa lämpötila on aina mukava kuumilla Renon kesäpäivillä. Sen lisäksi, että olet ihana vintage-koti, näkemykset ovat uskomattomia. Sanoinkö, että tämän kodin näkymät ovat uskomattomia. No se on varmasti syytä mainita useammin kuin kerran. Tämä talo on rakennettu vuonna 1950 ensimmäisellä hiihtokeskuksen kehittäjällä kaikissa Sierrasissa. Olemme ylpeitä uusia omistajia, ja jokainen kertoo meille, että tämä on paras rakennettu talo missä tahansa. Me rakastamme sitä ja haluamme jakaa sen. Ensimmäiset vuokralaiset sanoivat rakastavansa sitä ja tunsivat olevansa museossa. En halua kutsua tätä ylellisyyttä kotiin, mutta erittäin mukava paikka yöpyä. Yksi todella tuntuu kotona kotimme vuoristossa. Koti sijaitsee aivan Sky Tavern Ski Areain vieressä, jonka rakentaja on myös rakennettu. Alueelle on niin paljon historiaa ja hiihtokeskus. Sky Tavern oli ensimmäinen Sierran hiihtokeskus. Me rakastamme puhua tuleville vieraille. Talvimyrskyjen aikana ja heti sen jälkeen saatat tarvita 4-pyöräistä ja / tai ketjua pysäköintimme saavuttamiseksi. Pysäköinti on alle 200 metriä lähellä päätietä, jossa voit pysäköidä ja kävellä. Yksityistä tietämme ei aina poisteta säännöllisesti suuren lumimyrskyn jälkeen, ja monet tien päällä asuvat ihmiset (vain 10 taloa) jättävät autonsa päävaltatien varrella suurten myrskyjen aikana. Sijaitsee puolivälissä Incline-kylän, Tahoe-järven ja Renon keskustan välissä, NV on Sky Tavern. Ainutlaatuinen vuorenhuippuyhteisö, jota ympäröi erämaa ja joka on vain 1 kilometrin päässä Mount Rose -hiihtoalueelta.Kotimme on mukava ja tilava koti, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia vuoristokodista, josta pääsee helposti hiihtoon, patikointiin, maastopyöräilyyn tai kaikkeen Reno ja Tahoe.Koti on dramaattinen takka olohuoneessa päätasolla, sekä keittiö, makuuhuone, kylpyhuone ja makuuhuone, jossa on suuri Queen-alustan vuode, jossa on uusin tyyppinen muistivaahto-patja.Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, joissa on Den-makuuhuone ja kylpyhuone.Talo on erittäin mukava, mutta ei “fancy”. Sen lämmin ja viihtyisä talvella ja on täydellinen hiihtopäivien kotisivut Mt Rose -alueella tai tutustuen suurempaan Reno / Tahoe-alueeseen.Talo on alle 30 minuutin ajomatkan päässä Reno-Tahoe'n kansainväliseltä lentokentältä ja Renon keskustasta. On 20 minuuttia Incline Village ja Lake Tahoe.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Kasino
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles

  • Onko majoituspaikassa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles uima-allas?

    Ei, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Kyllä, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles?

    Lähellä majoituspaikkaa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles sijaitsevat nähtävyydet ovat Northstar Ski Resort, Reno-Tahoe International Airport, Hot August Nights, El Dorado Great Italian Festival, North Center Street, Lake Tahoe, Squaw Valley, Cable Car.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles on?

    Majoituspaikan Mountain Rustic Ski House Tahoe-Reno Mt Rose-Snow Resort 1.5 Miles peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.