Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Mountain River House - On Delatite River (Merrijig, Australia)

Koko talo/asunto Mountain River House - On Delatite River (Merrijig, Australia)

Mountain River House - On Delatite River

Mountain River House - On Delatite River Jos haluat lisätietoja vierailustasi, katso muita suosittuja varauskohteita, koska olemme uusia tällä sivustolla. Mountain River House on 5 makuuhuoneen lomamökki Delatite-joella, joka sijaitsee Merrijig Victoria -alueella 10 minuutin päässä portista Mount Bullerin kansallispuistoon. Talo on täydellinen ympäri vuoden lomakohde, joka tarjoaa joen uimiseen kesällä, lähellä vuoristoa hiihtämään talvella, pyöräilyä ja kalastusta ympäri vuoden. Joki on 10 metrin päässä takaovesta, joka on loistava kalastukseen ja paikalliseen suosikkipaikkaan.Taloon mahtuu korkeintaan 12 vierasta. Viisi makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Valtava olohuone, ruokailutila ja keittiö. Olohuoneen lämmitys on puusta takka, joka lämmittää asuintilat hyvin nopeasti ja kaksoislasit pitävät talon mukavana koko yön, on myös käänteinen kierto ilmastointi ja lämmitin. Kaikissa huoneissa on omat seinäkiukaat ja kaikki sängyt ovat laadukkaita australialaisia ​​doonoja. Kaikki vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokraan. Makuuhuone 1: 1 king size-vuode ja rakennettu vaatekaappiMakuuhuone 2: 1 queen size-vuode ja rakennettu vaatekaappiMakuuhuone 3: 1 king size-vuode ja pääsy uuteen kylpyhuone ja vaatekaappiMakuuhuone 4: 2 x kuningas yhden hengen vuoteetMakuuhuone 5: Asetukset lapsille, joilla on ylimääräinen huone leikkiä, 2 x kuningas yhden hengen vuodetta, sisältää lasten alue, jossa DVD, TV ja pavunpussit / flor tyynyt.Suuri kylpyhuone: 1 kylpyhuone, erillinen suihku, wc ja pesuallas.Uusi Toinen kylpyhuone: Toinen WC ja altaan. Suihku ja pesukone / kuivausrumpu.Keittiö: Sisältää kahvinkeitin, 4xtoaster, vedenkeitin, mikroaaltouuni, 90 cm: n induktiokeittotaso ja liesituuletin. Ruokakomero. Ruokaprosessori, tehosekoitin. Rauta. Lounge / ruokailu: puulämmitteinen, ilmastointi ja lämmitin, TV ja DVD, lautapelejä, ruokapöytä 10 +. Ulkopuolella: Monet kauniit puut (omenat, päärynät, pähkinä, luumut, oliat, hasselpähkinät ...). Joella on tulipalo pitämään lapsille vaahtokarkkeja. Ulkopuoli ruokapöytä joen rannalla 8-10 on myös olemassa ja BBQ, Tree Swing lapsille.Vieraan sisäänpääsy:Talo istuu 1 hehtaarin Delatite-joella ja sen hyvin yksityinen. Pääsy on saatavilla kävijöille kävelemään joen varrella ja kesällä se on täydellinen joki letku ja uinti. Talo on 25min talvella lunta ja tarjoaa monia paikallisia kävelyretkiä ja pyöräilymahdollisuuksia. Mount Bullerilla on myös kansainvälinen vuoristopolku ja erittäin suosittu alamäkeä Delatite Trail.Vuorovaikutus vieraiden kanssa:Ota yhteyttä lisävaatimuksiin tai apua loman aikana.Muita huomautuksiaKiireellisiin tarpeisiin Merrijig Inn on 5 minuutin kulmassa ja tarjoaa joitakin tarvikkeita Maito / leipä jne. (heillä on myös puuheitot pizzat perjantai-iltana!). Mansfield on vain 15 minuutin ajomatkan päässä päästäkseen paikalliseen IGA & Foodworksiin, monia vaihtoehtoja myös kahviloille ja ravintoloille. Suurin vieras on tiukasti 12, koska tämä on suurin vuodevaatteet järjestelyjä, joita voidaan tarjota.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mountain River House - On Delatite River

  • Onko majoituspaikassa Mountain River House - On Delatite River uima-allas?

    Ei, Mountain River House - On Delatite River ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mountain River House - On Delatite River?

    Kyllä, Mountain River House - On Delatite River noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Mountain River House - On Delatite River pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mountain River House - On Delatite River tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mountain River House - On Delatite River?

    Lähellä majoituspaikkaa Mountain River House - On Delatite River sijaitsevat nähtävyydet ovat Mt. Buller, Mt. Buller, Mount Stirling.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Mountain River House - On Delatite River on?

    Majoituspaikan Mountain River House - On Delatite River peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.