Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers (Schönau am Königssee, Saksa)

Koko talo/asunto Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers (Schönau am Königssee, Saksa)

Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers

Vuoristomaisemat, joista on näkymät laaksoon 4 - Jenner A, absoluuttinen tupakointi Korkein loma-asunto Berchtesgadener Landissa. Heikko ilmastollinen korkeus 1050m. Sopii erityisesti astmaatikoille. Se on ainutlaatuisen kaunis vuorenrinteellä päätieltä ja melusta. Näkökulma, joka voidaan laskea Berchtesgadener Landin kauneimmaksi. Ilmainen näkymä laaksoon ja Berchtesgadenin vuoristoon.Lähtöpaikka lukuisille retkeily- ja vuoristoretkille Obersalzbergin, Kehlsteinin ja Jennerin alueille. Korkea matkat korkealle Göllille ja korkealle alukselle. Erityisen mielenkiintoinen talviurheilijoille. Talon korkeuden takia meillä on se etu, että yli 1000m loistavaa auringonpaistetta vallitsee, kun taas laakson sumu ei liukene.Viihtyisä huoneisto 'Jenner A' on täydellinen tupakointi. Se sijaitsee omakotitalossa ja mahtuu 2 henkeä. Se on mukavasti ja kauniisti sisustettu, ja se koostuu olohuoneesta, jossa on moderni sohva ja makuuhuone parivuode, joka voidaan haluttaessa erottaa kahdesta erillisestä sänkystä. * Kylpyhuone, jossa suihku ja wc.* Täysin varusteltu keittiö ja oleskelualue. 2,70 m pitkä keittiön lohko kaikki on saatavilla, mikä yksi alkuuntoiminnallinen keittiö odotettavissa: jääkaappi pakastin; Sähköliesi ja 4 keittolevyä; uuni; kahvi; leivänpaahdin; Vedenlämmitin; All-Schneider; Astiat ...Huoneistossa on oma terassi, jolta on esteettömät näkymät Jenner-huippukokoukselle, Steinerne Meer ja Watzmann.Talon säännöt:* Tupakointi: Absoluuttinen tupakointikielto koko alueella! Vahvistus on esitettävä ennen varauksen tekemistä!* Ei lemmikkejä!* Ei sovi lapsille turvallisuussyistä* Ei avointa tulta kuten grilli tai kynttilöitä.Meidän tehtävämme on vieraiden lepo ja rentoutuminen. Haluamme lomasi olla sinun arvoinen terveydellesi ja hyvinvoinnillesi.Ole erittäin tervetullut ja tuntemaan olosi kotoisaksi kanssamme!************************************************** ******************************************Talon säännöt:* Tupakointi: Absoluuttinen tupakointikielto koko alueella! Vahvistus on esitettävä ennen varauksen tekemistä!* Ei lemmikkejä!* Ei sovi lapsille turvallisuussyistä!* Ei avotulta kuin grilli tai kynttilät jne.Meidän tehtävämme on vieraiden lepo ja rentoutuminen. Ole erittäin tervetullut ja tuntemaan olosi kotoisaksi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers

  • Onko majoituspaikassa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers uima-allas?

    Ei, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Ei, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers?

    Lähellä majoituspaikkaa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers sijaitsevat nähtävyydet ovat Salzburgin vanhakaupunki, Salzburg Hauptbahnhof, Saalbach-Hinterglemm skiing area, Berchtesgadenin kansallispuisto, Airport Salzburg, Hallstätter See, Mirabell Palace, Messezentrum Salzburg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers on?

    Majoituspaikan Mountain panorama with view of the valley 3 for absolute non-smokers peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.