Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun (Geel, Belgia)

Koko talo/asunto Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun (Geel, Belgia)

Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun

Moderni, mukava ja erittäin tilava koti maalaismainen sijainti ja suuri puutarha Omistaja itse asui täällä, ja nyt se on muuttunut ihana lomamökki. Se on remontoitu ja nyt moderni ja viihtyisästi sisustettu loma-asunto odottaa sinua yllättävän tilavilla sisätiloilla. Alemmalla tasolla on erillinen oleskelutila, jossa on baarip��ytä, huone, jossa on puskuri-biljardipöytä ja jopa nurkka, jota voitaisiin kutsua tutkimukseksi, sekä suuren hallin, olohuoneen, ruokasalin keittiö. Ei, että löydät paljon työtä täällä tietysti, koska siellä on aivan liian monta rentoutumisvaihtoehtoa. Talvella voit nauttia infrapunasaunan käytöstä. Kun sää on mukavaa, voit viettää aikaa suuressa puutarhassa suljetulla lampilla. Puutteet alkavat sen jälkeen, mikä korostaa maan asetusta. On terassi, jossa voit nauttia auringosta, ja varjossa voit aina päästä miellyttävään katettuun terassiin. Asema jaetaan omistajan eläinlääkärin kanssa, mutta kaikki muu on yksityistä. Bobbejaanland-huvipuisto on alle kilometrin päässä. Kasterlee, joka on vain 10 kilometrin päässä, on yksi Belgian kauneimmista kylistä ja tarjoaa tähdellä varustettuja ravintoloita. Antwerpen on hieman yli puoli tuntia autolla.Tämä lomamökki on yksi vuoden 2016 palkinnon saajista. Rauhallisuuden vuoksi loma-asuntoa ei saa vuokrata nuorille ryhmille. Alle 25-vuotiaiden ryhmien varaukset eivät ole sallittuja. On ehdottomasti kiellettyä järjestää oppilaita, poikamies puolue tai juomavettä tässä talossaAsunto: Alakerta: (eteinen (wc), olohuone (TV (kaapeli), takka), Keittiö (liesi (4 renkainen liesi, keraaminen), mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi) (parisänky, TV), makuuhuone (2x yhden hengen vuode), makuuhuone (parisänky), makuuhuone (parisänky), kylpyhuone (erillinen vuode), pesuhuone (suihku, infrapunasauna, kylpyamme suihkulla, 2x pesuallas), wc) keskuslämmitys, terassi, terassi (katettu), puutarha, puutarhakalusteet, BBQ, pysäköinti, lampiNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokraan.Tallettaa; € 250 palasi 14 päivää lähdön jälkeenLoppusiivous; sisältyvätLemmikkieläimet; Ei sallittuPetivaatteet; EsittääValinnaiset palvelut, joita voit järjestää paikan päällä:Kylpypyyhkeet; Tuo omaKeittiöpyyhkeet; Esittääwifi; VapaaPuu; € 10 / Set

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun

  • Onko majoituspaikassa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun uima-allas?

    Ei, Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun?

    Ei, Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun?

    Lähellä majoituspaikkaa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun sijaitsevat nähtävyydet ovat Airport Brussels, Centraal Station, Antwerpen, Rock Werchter, Eindhoven Airport, Berchem, Port of Antwerp, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun on?

    Majoituspaikan Moderni, mukava ja erittäin tilava talo suuri puutarha, maaseudun peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.