Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views (Radstadt, Itävalta)

Koko talo/asunto Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views (Radstadt, Itävalta)

Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views

Moderni ja ylellinen, 1 km hiihtohissille ja golf, upeat näkymät vuorille Atrium on loma-asunnon, joka tarjoaa modernia, ajaton 'avo' muotoilu runsaasti tilaa ja valoa lomasi Radstadt.Siellä on yhteensä 220 m² asuintilaa on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta / WCS kolmessa kerroksessa - ovat käytettävissä.Keskellä talossa on kuusi metriä korkea ilmatila on ('Atrium'), joka yhdistää olohuoneen ja keittiön pohjakerroksessa, ja kolme makuuhuonetta ensimmäisessä kerroksessa. Ylimitoitettu lasi Sieltä on upeat näkymät. Keskellä seisoo mahtava moderni kaakeliuuni, jossa integroitu takka tulisija.Atrium sijaitsee eteläreunalla Radstadt ja on noin 1 km päässä lähimmästä hiihtohissi ja golfkenttä (ilmainen ski bussi ja hiihtohissi). Historialliseen keskustaan ​​Radstadt jossa hyvä ravintola ja ostosmahdollisuudet tarjous on kävelyetäisyydellä. Pysäköinti jopa neljä autoa ja lukittava autotalli on saatavilla.Yleinen Tilat ja suunnittelu: Koko talo on sisustettu moderniin tyyliin, tammi lattiat, pähkinä ovet ja kaapit ja moderni varusteet. Samalla monia arkkitehtonisia ominaisuuksia, mutta myös osoittaa kunnioitusta perinteistä ympäristöä ja sijainti.Alakerta ja ensimmäisessä kerroksessa: Alakerta: - 'Avo' olohuone ja keittiö. - Ruokapöytä jopa 12 henkilöä. - Täysin varustettu keittiö ja modernit laitteet ja aamiaisbaari. - Vaikuttava laatta / lämmitin, joka erottaa ruokailutila ja olohuone. - Kaapeli-tv ja radio / CD-soitin. - Ilmainen WiFi langaton internetyhteys oman kannettavan tietokoneen. - Sisääntulo suuri sisäinen kaapit ja wc.Yläkerrassa: - Kolme kahden hengen makuuhuonetta, yksi kylpyhuone / wc (jossa suihkukaappi) ja pukuhuone. Kaksi eteläinen makuuhuonetta on oma parveke. - Kylpyhuone (kylpyamme, suihku ja wc). - Interior kuisti on upeat näkymät 'Atrium' ja vuorille Salzburgin.Kellari: - Kaksi ylimääräistä makuuhuonetta (parivuode ja kaksi erillistä vuodetta), luonnon valoa läpi suuren kattoikkunat. - Kylpyhuone kävellä suihku ja WC.- Edelleen pesuhuone pesuallas, pesukone ja kuivausrumpu - Sauna höyryllä yhdistelmä uuni - Boot kuivausrumpu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views

  • Onko majoituspaikassa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views uima-allas?

    Ei, Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views?

    Ei, Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Berchtesgadenin kansallispuisto, Hallstätter See, Almabtrieb am Königssee, Obersalzbergbahn, Radstadt-Altenmarkt, Königssee, Snow Space Flachau, Hochkönigs Winterreich - Mühlbach Dienten Maria Alm.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views on?

    Majoituspaikan Modern And Luxurious, 1Km To Skilifts And Golf, Unspoilt Mountain Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.