Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking (Nantucket, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking (Nantucket, Amerikan Yhdysvallat)

May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking

FANTASTIC VALUE ON ORANGE ST! KIINTI PÄÄ ST, AC, WIFI, PARKING, HOUSE TOWN: ssa Ylpeä jäsen Nantucket kauppakamarin! Meidän omaisuutta on kaksi suurta asuntoa, mökki on omaisuuden takana. Suuri talo lapsille! Mökissä on katettu eteinen kuisti, joka tulee suureen olohuoneeseen, jossa on taulu-TV, langaton nopea internetyhteys ja suuri valikoima kirjoja. Valoisassa uudessa olohuoneessa on holvikatot, parketit ja avautuu keittiölle graniittilaskurit ja kaikki kodin mukavuudet. Keski-ilma tarjoaa mukavuutta kesällä ja lämpöä talvella. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva uusi jauhemaali tekee perheen vuokraamisesta erittäin mukavan. Makuuhuoneemme sijaitsee ensimmäisen kerroksen salin lopussa ja siinä on queen-size-vuode, jossa on kaikki uudet lakanat ja taulutelevisio. Liitteenä Master kylpy on suihku ja runsaasti säilytystilaa kaikille henkilökohtaiset tarpeet. Olohuoneen portaikko ohjaa sinut toisen kerroksen saliin. Pesula on toisessa kerroksessa, joten perheen vuokraus on helppoa! Holvikatto ja kolme suurta makuuhuonetta ja suuri kylpyhuone täydentävät toista kerrosta. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja kaikki uudet vuodevaatteet. Toisessa makuuhuoneessa on queen size-vuode kaikki uudet lakanat ja taulutelevisio. Kolmannessa makuuhuoneessa on kaksi kaksoset kaikki uudet lakanat ja runsaasti säilytystilaa. Toisessa kerroksessa kylpy on suuri ja kirkas kaikki uudet pyyhkeet. Mökin takana on valtava yksityinen piha, jossa on perheen kokoinen kansi ja kalusteet. Nauti ateria tai perhe saa yhdessä eristyksessä! Kypsä istutukset armo omaisuutta ja lisää yksityisyyttä. Yksi off street pysäköintitilaa suuri ajotieltä. Kun olet asunut Nantucket-mökissä, kävele historiallisen Orange-kadun varrella pääkadulle ja nauti kaikista kaupungeista. Kävele satamaan ja ota purjehtia Endeavourissa tai ruokaile yhdessä upeista ravintoloista, kaikki lyhyen kävelymatkan päässä mökistä! Wave Bus kulkee ympäri saarta ja pysähtyy omaisuuttamme edessä, ota päivä tutustua, tuo kartta ja kamera kanssasi! Lapset tervetulleita!NO PETS, Tupakointi omaisuutta.Emme vuokraa Craigin luettelossa tai muussa sivustossaVuodesta 1/1/19 Massachusetts on antanut lain, jonka mukaan asunnon omistajien on lisättävä vero kaikkiin vuokriin.Henkilökohtaiset tarkistukset hyväksytään, ota yhteyttä minuun

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking

  • Onko majoituspaikassa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking uima-allas?

    Ei, May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking?

    Ei, May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking?

    Lähellä majoituspaikkaa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking sijaitsevat nähtävyydet ovat Nantucket Memorial Airport, Martha's Vineyard Airport, Barnstable Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking on?

    Majoituspaikan May Dates Open ! Walk To Main St! Beautiful Orange St Bungalow, Ac,wifi,parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.