Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size (Kailua, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size (Kailua, Amerikan Yhdysvallat)

Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size

Makanan paikka - Odota pysähdys! Tämä koti on hinnoiteltu alhaalta koon takia Tämä on laillisesti vahvistettu vuokra. Lue alla saadaksesi lisätietoja ....Makanan paikka voi vuokrata yhden (1), kahden (2) tai kolmen (3) makuuhuoneen kodina viehättävässä Kailua-kaupungissa. Tämä savuton koti on erittäin tilava, yli 1500 neliöjalkaa asuintilaa, mikä vastaa 5 makuuhuoneen kodin tilaa. Kauniisti sisustettu korkealaatuisilla huonekaluilla. Makana's Place -hotellissa on täydellinen keittiö, minikeittiö sekä ylimääräinen kuningatar vuodesohva ja sänky. Ihana lapsille.Ranta, kyllä ranta. Se on noin viiden minuutin päässä. Se on arvioitu parhaimmista rannoista -tutkimuksessa sijalle 1. Useimmat ihmiset saapuvat Kailuaan Kailuan ja Lanikai Beachille. Makana's Place on erittäin ylpeä varmistaakseen, että vierailusi Havaijilla on kaikkea mitä odotat sen olevan - ja enemmän! Autamme varmistamaan, että vierailusi Oahussa ylittää odotuksesi.Tarjoamme lukuisia Havaijilla loma-asuntokohteita lomamökillesi. Vaatimukset Oahulle studiosta viiden makuuhuoneen koteihin. Suurin osa Oahun loma-asuntolaistamme sijaitsee rauhallisella tuulenpuolella puolella saarta. Kaikki loma-asuntoomme ovat ylläpidettyjä ja tyylikkäitä kaikkialla. ** Kaikissa kodeissa on aloituspaperi paperitarvikkeita, wc-paperia, paperipyyhkeitä, saippuaa, roskapusseja. Jos loppuvat, on vieraiden vastuulla toimittaa oleskelunsa itse.** KAIKKI Hiljaiset tunnit ovat kello 9.00–8.00. Ole hyvä ja ota huomioon naapurit, joille heidän täytyy osallistua työssä / koulussa.Kiinteistö annetaan yksinomaan vuokralaisen käyttöön koko 30 päivän ajan, ja kukaan muu ei saa käyttää kiinteistöä kyseisenä ajanjaksona. 30 päivän vuokra-aika ilmoitetaan vieraalle varauksen yhteydessä. Kaikki noteeratut hinnat perustuvat 30 päivän ajanjaksoon. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä minuun.Makana's Place Hawaii -verotunnus # TA-045-647-8702-01Avainsanat: Koti, loma-asunto, Kailua-lomakoti* Syöttötuoli voidaan toimittaa lisämaksu - 10 dollaria per yö* Pack n Play voidaan järjestää lisämaksusta - 15 dollaria per yö

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Wi-Fi aulassa
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size

  • Onko majoituspaikassa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size uima-allas?

    Ei, Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size?

    Ei, Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size?

    Lähellä majoituspaikkaa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size sijaitsevat nähtävyydet ovat Waikiki Beach, Honolulu International Airport, Hawaii Rice Festival, Hawaii Convention Center, Hanauma Bay, Diamond Head Crater, Aloha Tower, Aloha Stadium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size on?

    Majoituspaikan Makanas Place - Wait Stop! This Home Is Priced Way Below For Its Size peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.