Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche (Pouzay, Ranska)

Koko talo/asunto Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche (Pouzay, Ranska)

Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche

1800-luvun talo 1400-luvun kartanossa - Etang-Pêche Lähellä suuria linnoja ja viinitarhoja Loiren rannalla, 2 h 45 päässä Pariisista, 25 km keskiaikaisesta ja historiallisesta Chinonin kaupungista, se on vuonna 2013 kunnostettu talo, tyylikkäällä sisustuksella, keskellä '' muinainen keskiaikainen linnoitus, jota ympäröivät niityt ja metsät ja yksityisen 2,5 hehtaarin lampi (reunan ja veneen laina). Uima-allas (10 m x 5 m x 1,45 m syvä) näyttää olevan vesivarantoalue; se on puoli maanpinnan yläpuolella, joten lapsille turvallisempi; Sen avulla voit rentoutua heinä-elokuussa kahden kulttuurivierailun välillä.Kotimme on paritalo, mutta ulkoasun avulla voit pysyä siellä samanaikaisesti häiritsemättä itseäsi. Toisaalta voi tapahtua, että asut vuokrauksessa ilman, että olemme sivustolla.La Vienne, joka ylittää Pouzayn kylän, tarjoaa myös rannan, jos haluat uida luonnollisessa vedessä.Pouzay on perusliikkeiden lisäksi kuuluisa ravintolasta, joka näyttää hyvin yksinkertaiselta mutta erikoistuu mereneläviin. Toinen laadukas ravintola kohtaa häntä.Vuokrauksen kuvaus: Talon pohjakerroksessa keittiö / ruokasali avautuu puutarhaan, parivuode olohuoneen vieressä myös puutarhaan. Altaan WC: t täyttävät tämän kerroksen.Keittiöstä lähtee portaikko, joka vie sinut 1. kerrokseen. Suuri laskuhuoneella varustettu lasku avautuu 2 makuuhuoneeseen. Yksi erittäin tilava, ikkunat itään ja länteen päin, on 160 sänkyä; toisessa pienemmässä, joka avautuu myös itään ja länteen, on 2 erillistä vuodetta. Ylittämällä se, pääset kolmanteen makuuhuoneeseen, ja se avautuu itään, jossa on 160 sänkyä. Tässä laskussa 3 ovea avataan vastaavasti wc: hen, suihkuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, joissa molemmissa on ikkuna. Voit nauttia suuresta piha-alueesta puutarhakalusteineen ja grillauksella, mutta myös puiston 5 hehtaarin alueesta lampi, metsä, niitty. Laadukas ratsastuskeskus on 1 km päässä paikasta.Lähimmät linnat, joita löytää, ovat Azay-le-Rideaun, jonka on rakentanut François Ierin rahoittaja, Villandryn ja sen upeiden puutarhojen, Rigny-Ussén linnat, nimeltään Château de La Belle au bois dormant. L'Islette, mutta myös eteläpuolella, Château des Ormes, jonka rakensi markiisi d'Argenson, Louis XV -ministeri, 18 km päässä oleva Cardinal de Richelieun mallikaupunki, kuuluisa Chinonin kaupunki ja itään de Loches keskiaikaisella linnoituksellaan.Ei kaukana keskiaikaisesta Chinon -kaupungista, Saint-Benoît-La-Forêtissa, joka sijaitsee 30 minuutin päässä, vapaa-ajan- ja puukiipeilypuistossa ja 45 km: n päässä Futuroskoopista. Tämä tarkoittaa vain arvostetuimpia sivustoja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche

  • Onko majoituspaikassa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche uima-allas?

    Kyllä, Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche?

    Kyllä, Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche?

    Lähellä majoituspaikkaa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Jardin Botanique, Tour train station, Tours Val de Loire Airport, Mini Châteaux du Val de Loire, Château du Rivau, La Sainte-Chapelle Saint-Louis, Château d'Azay-le-Rideau, Les Jardins du Château de la Chatonnière.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche on?

    Majoituspaikan Maison Du Xixème Siècle Dans Un Domaine Du Xivème Siècle-etang-pêche peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.