Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin (Talmont-Saint-Hilaire, Ranska)

Koko talo/asunto Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin (Talmont-Saint-Hilaire, Ranska)

Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin

Talo 2 makuuhuonetta Pierre et Vacances Port Bourgenay Domaine du Moulin Ylellinen talo, joka sijaitsee Pierre et Vacancesin asunnossa Port Bourgenayssa.Yhdellä puolella oleva talo on näkymät suurelle viheralueelle, josta on näkymät golfkentälle ja joka tarjoaa kauniin leikkikentän lapsille täysin vapaana.Hiljaisesti talo sijaitsee 500 metrin päässä kaupoista ja kylän keskustasta. Veillonin ranta sijaitsee 2kms pääsee pyöräteillä. Lähistöllä huvivenesatama tarjoaa viihdettä ja ravintoloita.Kävely tai pyöräily turvallisesti monien pyöräteiden ansiosta. Kylässä järjestetään monia aktiviteetteja (lastenkerhoja, animoituja iltoja, urheilua, minigolfia, pöytätennistä, petankkia ...). Golfin pelaajille, golfkentälle Port Bourgenay 18 reikää. Balneoterapiakeskus Port Bourgenayssa ja Thalassoterapia Les Sables d Olonnessa.lähellä:Les Sables d'Olonne pääsee pyöräteillä, La Tranche sur mer, St. Gilles Croix de Vie, Puy du Foun puistoKuvaus:Talo 3 huonetta, 5/6 henkilöä, täysin varustettu 6 hengelleAlakerta:- Sisäänkäynti kaappeilla ja wc: llä- Pääruoka, jossa on ruokailutila 6 hengelle, oleskelutila, jossa on penkki ja televisiovuodesohva 140 hengelle 2 hengelle- Täysin varusteltu minikeittiö, jossa on induktioliesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, pesukone / kuivausrumpu, astiat ja keittiövälineet- Terassi puutarhakalusteilla, josta on näkymät viheralueisiin ja golfiinLattialla:- 1 makuuhuone, jossa on parivuode 160, ikkuna ja vaatekaappi- 1 makuuhuone 2 erillisellä vuoteella 80, ikkuna ja vaatekaappi- kylpyhuoneKäytössä:vauvansänkypeittojatoiminta:Moulinin alueen sydämessä on maksutta 2 kollektiivista allasta, joihin kuuluu 1 lämmitetty ja kahluuallas.Pöytätennispöydät, lasten leikkikentät, City Stadium, petanque-kenttä on saatavilla ilmaiseksi.Kesäaktiviteetit kaikille: iltaesitykset, urheiluturnauksetMaksutoiminnot ovat saatavilla kylän keskellä Pierre et Vacances: tennis, vesikeskus, sirkus, lasten ja nuorten klubit. 18-reikäinen golfkenttä on avoinna ympäri vuodenPurjehduskoulu Veillonin rannallaBalneoterapiakeskus Port Bourgenayssa ja Thalassoterapia Les Sables d Olonnessa.marinaLähin lentokenttä: Nantes 110 kmsLähin rautatieasema: Les Sables d'Olonne 12 kmMoottoritie: A87 40 kmRanta: ranta Veillon 2kms, ranta Sables d'Olonne 12 kmBaarit ja ravintolat: kylän keskusta ja satama 500mAuto: välttämätön

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin

  • Onko majoituspaikassa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin uima-allas?

    Kyllä, Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin?

    Ei, Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin?

    Lähellä majoituspaikkaa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Vendée Globe, Hôtel de Ville Les Sables d'Olonne, Aéroport la Rochelle - Ile de Ré, Port Bourgenay, Plage du Veillon, La baie de Cayola, Port de La Guittière, Association Musée du Sable.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin on?

    Majoituspaikan Maison 2 Chambres Pierre Et Vacances Port Bourgenay Domaine Du Moulin peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.