Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! (White House, Jamaika)

Koko talo/asunto Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! (White House, Jamaika)

Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For!

Maaginen! Amedis kiehtoo sinut kauneudella ... Näkymä kuolla! Amedis on 'kuin pala taivasta', rauhallinen, moderni ja rantahotelli yhdessä saaren rentouttavimmista paikoista. Portaat sisäänkäynnin kohottavat sinut, kun siirryt vapaasti kelluvan seinän ympärille upealle näkymälle. Vaikka koko talo kelluu 10–14 metrin päässä maasta, asuintilat ympäröivät mereen avointa keskitettä terassia. Sisällä tämän salaisen jalokivin kaikki puolit heijastavat mukavuutta. Upota uima-altaaseen tai yhdistävään uima-altaaseen, jossa on sisäänrakennetut istuimet merelle päin, pöytä ja poreallassuihkut, jotta voit lisätä hauskaa samalla kun rentoudut tarkkailemalla delfiinejä, lentäviä kaloja ja kilpikonnia. Tämä ominaisuus on:ulkona täydellinen keittiö sekä sisätiloissahöyryhuone ja täysi suihku / kylpyoma tv-huone (huone tummenee)kattopuutarhatjääkonekalalammetlukuisia terasseja ja oleskelutilatruokailutila 16: lle (10 pää terassilla ja lisäksi 6 ala-terassilla)ammatillinen täysi kuntosaliorgaaninen yrttitarhahedelmäpuita (Ackee, banaanit, mangot, avokadot, appelsiinit ja limetit muutamia mainitakseni)lautapelityksityinen rantaulkosuihkuJokaisessa huoneessa on oma kylpyhuonevalinnainen auto ja kuljettajaHUOMAA:Kiinteistössä on erillisessä asunnossa asuva talomies. Yksityisyytesi on kuitenkin aina taattu.Tarjoamme valinnaisen villan aterian ja kuljetuspakkauksen hintaan 75 dollaria per henkilö per päivä viikkovuokrausta varten, jotta ateriat voidaan tehdä ostoksille ja voit rentoutua hiukan enemmän. Jos haluat tämän vaihtoehdon, lähetä viesti minulle suoraan, niin minä lähetän sinulle lisämaksupyynnön.Sijainti5 minuutin ajomatka:KaupunkiRuokakauppaLääkäri20 minuutin ajomatka sairaalaan ja kirkkoon60 minuutin ajomatka Negriliin90 minuutin ajomatka Montego Bayn lentokentällerannat:Kävele rannalle yksityisomistuksessaMatkustaminen:Kuljetus lentokentälle ja lentokentältä MAKSUTTU (rajoitukset)Liikkuminen:Kuljetus enintään 3 päivän matkoille MUKAAN (rajoitukset)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For!

  • Onko majoituspaikassa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! uima-allas?

    Ei, Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For!?

    Ei, Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For!?

    Lähellä majoituspaikkaa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! sijaitsevat nähtävyydet ovat Seven Mile Beach, Undersea Trip, Mayfield Falls, Canopy, Negril Lighthouse, Anancy Fun Park, Long Bay Beach Park, Rick's Café.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! on?

    Majoituspaikan Magical! Amedis Will Captivate You With Beauty ... A View To Die For! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.