Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living (Seminole, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living (Seminole, Amerikan Yhdysvallat)

Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living

LUXURY CONDO 5 MIN BEACH Kaunis kolmannen kerroksen yksikkö, jossa on 9 jalkahuonetta ja avoin ja avara pohjaratkaisu. Kevyt ja valoisa yksikkö, kauniisti sisustettu ja sisustettu nykyaikaiseen tyyliin. Ylellinen huoneisto on vuorokauden ympäri porteilla hiljaisessa perheessä. Allas lämmitetään ympäri vuoden uskomattomalla aurinkokunnalla, joka on 88 astetta marraskuun viileämmissä kuukausissa. Tenniskenttä sijaitsee uima-altaan vieressä, ja se on saatavilla ensimmäistä kertaa palvella. On upea kuntokeskus ja virkistysrakennus sekä katettu alue grillaamiseen ja vierailuun ystävien ja naapureiden kanssa. Keittiö on täysin varustettu jääkaappi, mikroaaltouuni, liesi, leivänpaahdin, Keurig-kahvinkeitin ja tavallinen kahvinkeitin, joukko hopeaesineitä, kattiloita ja pannut, kupit ja lasit. Omalla parvekkeella on patio, jossa on pöytä, joten voit nauttia suosikkisi aamukupista kahvia tai teetä.Ilmainen: sisältyy kahvia, teetä, pyyhkeitä, wc-paperia, pyyhkeitä ja viinipulloa. Vierailijoiden odotetaan noudattavan yhteisön sääntöjä.Tämä monimutkainen on 2 kilometrin ajomatkan päässä rannalta: Madiera Beach ja Redington Beach, jossa on ilmainen pysäköinti, 1/2 kilometrin päässä NEW Seminole kaupungin keskustasta, tarjoaa monia ravintoloita ja tallentaa Pinellas-polun.Fred Marquis Pinellas Trail - on rautatieverkko Pinellas County, Florida. Se ulottuu Tarpon Springsistä pohjoiseen St. Pietari etelässä kulkee Palm Harborin, Dunedinin, Clearwaterin, Largon, Seminolin, Etelä-Pasadenan ja Gulfportin kaupunkien läpi. Sitä käytetään kävelyyn, lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja rullaluisteluun. Jotkut polun käyttäjät voivat matkustaa töihin käyttäen Pinellas Trailia moottoriajoneuvon sijasta. Etäisyys, jonka pääreitti on tällä hetkellä, on 38. 2 mailia (61. 5 km). Lähellä Treasure Island, Clearwater Beach, Pietarin Floridan tärkeimmät nähtävyydet, kuten Disney World, Universal Studios, Busch Gardens ja Sea World, Tampa Aquarian, Salvador Dali -museo, Tampa Lastenmuseo ja monet muut .......35 minuuttia Tampa International Airport.AvaruusTässä täysin kalustetussa huoneistossa on yksi queen-size-vuode, 2 tween-vuodetta, täysikokoinen pesukone / kuivausrumpu. On seinälle taulutelevisio 50 tuumaa. Mukana on kaapeli- ja nopea internetyhteys. Kahdessa vaatehuoneessa ja kahdessa pukeutumassa on runsaasti tilaa lomailijoille.Vuorovaikutus vieraiden kanssaOlemme saatavilla puhelimitse, tekstillä tai sähköpostilla auttamaan koko saapumis- ja oleskelusi aikana. Huoneistoon pääsy on käyttöoikeuskoodilla.Talon säännötTupakointi kiellettyEi sovi lemmikkieläimilleEi juhlia tai tapahtumiaTarkista klo 17Tutustu klo 10 mennessä.Hakemus on täytettävä oleskelua varten.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Ulkouima-allas
  3. Kasino
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living

  • Onko majoituspaikassa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living uima-allas?

    Kyllä, Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living?

    Ei, Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living?

    Lähellä majoituspaikkaa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, The Pier, Colonnade.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living on?

    Majoituspaikan Madeira Beach 1 Mile 2 Bed / 2 Full sauna lämmitetty uima / Liikunta / Celebrate Living peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.