Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Wine Country Retreat (Salem, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Luxury Wine Country Retreat (Salem, Amerikan Yhdysvallat)

Luxury Wine Country Retreat

Luxury Wine Country Retreat Lyhyen ajomatkan pois Portland, sydämessä Willamette Valleyn Eola Amity AVA, istuu AtTheJoy ja Anahata viinitarha. Kaunis Eola Amity Hills ulkona elintilaa upeat näkymät odottavat sinua tässä upea 30 hehtaarin tilalla. AtTheJoy istuu keskellä Anahata viinitarhan, jossa voit nauttia panoraamanäkymät Van Duzer käytävän länteen ja Temperance Hill itään. Viettää rauhallisia päiviä ympärille patio, jossa voi ottaa aurinkoa, uida altaassa tai rentoutua viihtyisässä lounge-alueilla. Illalla sytyttää tulen kuoppaa tunnelma, nauttia viiniä ja ottaa liota kylpytynnyri. Ihana 6,500sqft Estate on päärakennus ja liitteenä bungaloweja. Päärakennus on ilmava ja valoisa, kiitos lukuisten suuret ikkunat ja liukuovet lasiovet. Olohuone ja perhehuone sekä ominaisuus nykyaikainen kalustus; entinen sisältävä pehmeä, pyöristetty huonekalut ja myöhemmin, tyylikäs kokoelma tuoleja ja pöytiä. Suuri huone juoksee kokin keittiö, huone, joka tekee suustasi vettä sekä ennakoiden aterioiden valmis ja state-of-the-art laitteet saat työskennellä. Nauttia joka pure ympärillä tyylikäs ruokapöytä paikkainen kahdeksan. Koti on kytketty huippuluokan elektroniikka ja äänijärjestelmä, joten nauttia aterian sisälle tai ulos ja nauttia musiikista valintasi. Bungalowit ovat hyvin varustettuja rauhallinen retriittejä on näköala viinitarhan ja allasalue. Holvikatot, ranskalaiset ovet, spa kuten tilaa ja oleskelualue tekevät näistä bungalowit rentouttavan vaihtoehto päässä päärakennuksesta toimintaa. Nautit rauhallinen nukkuu meidän 6 hyvin varustettua huonetta ... 3 päärakennuksessa ja 3 bungalow sviittiä rinnalla allas. Päärakennuksessa ... Master Suite on king size-vuode, joka näyttää ulos Anahata viinitarhan. Se sisältää walk-in Double kaapissa, sekä spa-vaikutteita kylpyhuone, jossa dual-turhuus, suihku ja kylpyamme. Loput vierashuonetta kaksi queen makuuhuonetta, jotka jakavat elegantti kylpyhuone ja amme. 3 bungalowit ovat 550ft kukin ja istua rinnalla allas. Kaikissa on king size-vuode kelluva seinä erottaa makuuhuoneen oleskelualue. Rauhallinen näkymät viinitarhan ja altaan odottavat sinua. Kaikissa bungaloweissa on oma kylpyhuone, suihku ja kävellä kaappiin. Huomautus:Alakerran / gameroom alue on vedettävä sohva parivuode sekä 2 erillistä vuodetta erillisessä makuuhuoneessa ... näitä valinnaisia ​​vuodetta jakaa kylpyhuone ja suihku alakerrassa alueella. Tämä alue tarjoaa myös yksityisen kokoushuoneen, jossa on pöytä, jossa on 6-8 paikka retriitteille, joissa on vähän työtä.Vaikka VTM-varauksen oletusasetus AtTheJoylle on 'ei juhlia tai tapahtumia sallittu' teemme monia juhlia ja tapahtumia - sinun on tehtävä yhteistyötä Tim & Kari Rameyn kanssa keskustelemaan, miten tämä tehdään, mitä lisäkustannuksia ja maksuja tarvitaan, jne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Wine Country Retreat

  • Onko majoituspaikassa Luxury Wine Country Retreat uima-allas?

    Kyllä, Luxury Wine Country Retreat tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Wine Country Retreat?

    Kyllä, Luxury Wine Country Retreat noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Wine Country Retreat pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Wine Country Retreat tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Wine Country Retreat?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Wine Country Retreat sijaitsevat nähtävyydet ovat Oregon State Capitol, Amtrak Station Salem, McNary Field, Evergreen Aviation & Space Museum, Mount Angel Abbey.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Wine Country Retreat on?

    Majoituspaikan Luxury Wine Country Retreat peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.