Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House (Burjasot, Espanja)

Koko talo/asunto Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House (Burjasot, Espanja)

Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House

LUXURY VILLA YKSITYISELLEN uima-altaalla ja elokuvahuoneella Suuri moderni talo, 240m2, elokuvateatteri ja terassi uima-altaalla. Vanha leipätehdas kunnostettiin kokonaan vuonna 2007. Rauhallinen alue, josta pääsee helposti Valencian keskustaan ja rannalle, sekä yksityisajoneuvoilla että julkisilla liikennevälineillä.Kaikki mukavuudet: pesu- ja silitysalue, ilmastointi ja keskuslämmitys.Talo sijaitsee kävelykadulla, joka johtaa Burjassotin pääaukiolle kahviloineen, kauppoineen ja suurella suihkulähteellä.Talo on Valencian hedelmätarhan vieressä pohjoisessa, l'horta Nord,Joten vain 5 minuutin päässä talosta ovat alueen appelsiini-, palmu-, vihannekset ja vihannekset. Se on upea paikka juoksemiseen tai vain kävelylle. Se on erittäin mukava alue, jossa vain melua aiheuttavat lapset, jotka leikkivät vanhan kirkon ulkopuolella talon toisella puolella. Valencian vilkas keskusta on kuitenkin vain muutaman minuutin päässä.Talosta 3 minuutin kävelymatkan päässä pääset lähimpään metroasemalle ja 4 pysäkin päässä (10 minuuttia) Valencian keskustaan. Sieltä on myös suora linja Valencian lentokentälle ja keskusrautatieasemalle. Jardín del Turian 9 km: n vieressä on myös pysäkki. Kävely, 5 minuutin päässä, on moderni raitiovaunu, joka vie sinut myös keskustaan ja jatkuu Valencian upealle rannalle ja satamaan.Valencian konferenssisali ja kasino vain 10 minuutin kävelymatkan päässä talosta. Hyvin lähellä Feria Valenciaa.terassi- Ruokapöytä, 2 aurinkotuoleja ja uima-allas.Pohjakerros- Iso avoin olohuone.- Olohuone, jossa sohva ja TV.- Keittiö, jossa Corian-työtasot ja kaikki mukavuudet: astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi, leivänpaahdin, ...- Ruokasali, jossa pöytä ja tuolit.- Elokuvateatteri: täysin varustettu huone, jossa HD-projektori, surround-ääni ja valtava DVD-kokoelma.- Yksityinen autotalli, josta pääsee suoraan taloon keittiön kautta.- WCYläkerrassa- Hall-silta kattoikkunoilla.- Kirjasto ja lukualue.- Master makuuhuone kylpyhuoneella, jossa poreallas + erillinen suihku.- Toinen makuuhuone jaetulla kylpyhuoneella.- Kolmas makuuhuone, jossa jaettu kylpyhuone.- Täysi kylpyhuone, erillinen wc ja bidee. Sillä on kaksi sisäänkäyntiä, toisesta ja kolmannesta makuuhuoneesta.- Sisäterassi.- Pesutila pesukoneella ja kuivaimella toisella terassilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House

  • Onko majoituspaikassa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House uima-allas?

    Kyllä, Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House?

    Ei, Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de la Malvarrosa, Valencian lentokenttä, Barrio histórico, Catedral de Valencia, Ciudad de las Artes y las Ciencias, Feria Valencia, Ciutat Vella, Eixample.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House on?

    Majoituspaikan Luxury Villa In Valencia With Private Pool And Cinema Roombig House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.