Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi (Perth, Australia)

Koko talo/asunto Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi (Perth, Australia)

Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi

Luxury Resort -koti odottaa sinua! Ulkona viihdyttävä! Uima-allas, BBQ, rajoittamaton Wifi Upea äskettäin uusittu koti jokaisella ylellisyydellä, jota voi toivoa. Tässä suuressa ylellisessä kodissa on 5 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, uima-allas, ulkoilmaviihdyttävä alue, jossa on omena-TV ja ulkona BBQ, sekä yksityinen suljettu Alice in Wonderland -sivuston piha, jossa on ylisuuri rinnasetti ja terassisarja upeaan valaisun puun alla. Viides makuuhuone voi olla täysin itsenäinen ja siinä on täydellinen keittiö, joten suurempien perheiden, jotka etsivät vähän enemmän yksityisyyttä tai tilaa, on helppo jakaa ruoanlaitto.Talon mukavuudet - 5 modernia ylellistä huonetta, joissa jokaisessa on oma televisio. - Lastenhuoneessa on Nintendo Wii sekä pelit ja iso TV - Täysikokoinen pianonäppäimistö päärakennuksessa - Suuri kylpyamme - Yli kokoinen rinta asetettu suljettuun puutarhaan- Turvallinen pysäköinti turvakameralla - 3 viihdyttävää ulkouima-aluetta (etupiha, takaosa ja ulkokylä) - Lasinen uima-allas aita uima-altaan ympärillä - Netflix, paikallinen suora TV, Foxtell-kaapeli ilmaisella pyynnöstä elokuvien valinnalla - Täydellinen keittiö (mikroaaltouuni, hidas liesi, täysin asetetut kattilat ja pannut, kaikki keittiötarvikkeet, leikkuulaudat, jääpalakone, mausteet, lasivaatteet, tasainen kuluminen) - Aurinkosuoja käytettäväksi rannalla, aurinkovoide, bugisuihku - Lautat ja muut uima-altaan lelut - Perustuotteet (shampoo, saippua, hoitoaine ja muut) - Kotitoimiston alue - Kaksi ruokasali-aluetta (yksi ulkona) - Katettu Alfrescon alue uima-altaalla, televisio kytkettynä omena-tv: hen ja netflixiin. Vieras pääsyTämä koko talo on sinun nauttia. Sinulla on pääsy kaikkiin viiteen huoneeseen ja sekä balilaiseen takapihalle uima-altaalla että puutarhaan.Vuorovaikutus vieraiden kanssaAsumme vain lyhyen matkan päässä, jos tarvitset apua, muuten annamme sinulle niin paljon tilaa ja yksityisyyttä kuin haluat. Haluamme todella tehdä vierailustasi mahdollisimman nautinnollisen, joten ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää talosta tai itse alueesta.Muita huomioitavia asioitaTämä on ihana asuinalue, joten ota kunnioittavasti heitä tekemättä kovaa melua arkisin 10 ja viikonloppuisin 11 jälkeen.Talon säännötTupakointi kiellettyEi sovi lemmikkieläimilleEi juhlia tai tapahtumiaSisäänkirjautuminen tapahtuu milloin tahansa 16:00 jälkeen- Ei juhlia tai tapahtumia- Tupakointi kielletty- Ei valtuutettuja vieraita- Ole hyvä ja älä äänestä melua ulkona klo 22 jälkeen naapureita kunnioittaen

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi

  • Onko majoituspaikassa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi uima-allas?

    Kyllä, Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi?

    Ei, Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi sijaitsevat nähtävyydet ovat Perth Airport, Scarborough Beach Surf School, Hilarys Boat Harbour, Heard and McDonald Islands, Perth Arena, Saint Mary's Cathedral, Perth Zoo, Butler.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi on?

    Majoituspaikan Luxury Resort Home Awaits You! Outdoor Entertaining! Pool, BBQ, Unlimited Wifi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.