Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily (Giarre, Italia)

Koko talo/asunto Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily (Giarre, Italia)

Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily

Ylellinen, rentouttava ja valoisa koti Taorminan ja Catanian, meren ja Etnan välillä Tilava, tyylikäs, valoisa ja erittäin hiljainen asunto, hiljattain remontoitu, upea näköala Etnan vuorelle, näkymät muinaisen rakennuksen sisäpihalle, aivan keskustassa.Tyylikkäät kalusteet ja monet tarvikkeet tekevät vieraiden vierailusta miellyttävän ja rentouttavan. Paljon tarvikkeita ja pelejä lapsille.Huoneistossa on hiiligrilli, sähkögrilli, mikroaaltouuni, erilaiset astiat, televisiot, pesukone, kuivausrumpu, jääkaappi, astianpesukone, kahvi- ja cappuccino-kone, juicer, silitysrauta ja -lauta, ilmastointilaitteet, lämmin -bathroom. Tarvikkeet lapsille: pöytä ja tuolit, lastensängyt, syöttötuolit, rattaiden, leikkikehä, sängyn kisko, kylpyamme, terassi leluja. Ulkokalusteet, joissa on pöytä, tuolit ja kansituolit suurella panoraamaterassilla, jossa on monia kasveja, upeaan paikallisen lihan tai tuoreen kalan grillaamiseen ulkona tai vain makuulle aurinkotuoleilla tai katsella tähtiä ja Etnan vuorta.Saatavuus mihin tahansa tarpeeseen, jotta matkasi olisi unohtumaton ja nautinnollinen. Saatavuus matkojen suunnitteluun ja parhaiden ravintoloiden ja trattorioiden sekä tunnetuimpien pizzerioiden ja paikallisten gastronomisten erikoisuuksien varaamiseen.Lisäpalvelut on mahdollista varata etukäteen oleskelun aikana, kuten: huoneiston siivous, silitys, lakanoiden ja liinavaatteiden vaihto, tyypillisten ruokien valmistus, retket Etnaan asiantuntijaoppaan avulla, polkupyörien vuokraus.Olemme kaupungin kaupallisimmalla kadulla, jolla on mahdollista käydä ostoksilla tyylikkäissä kaupoissa.Muutaman metrin päässä pääaukiolta, muutaman minuutin päässä suuresta Etna di Riposto -satamasta ja laajoista rannoista. Vain 7 minuutin päässä merestä ja A18-moottoritieltä, joka yhdistää Cataniaan, Taorminaan, Aeolian saariin, Syrakusaan, Notoon ja Ragusa Iblaan.10 minuutin kävelymatkan päässä Giarre-Riposto -rautatieasemalta, joka yhdistää Taorminan, Catanian, Siracusan ja Circumetnea-aseman yhteyteen Etnan kyliin, 16 minuutin ajomatkan päässä Etnasta, 30 minuutin päässä Taorminasta ja Cataniasta, 40 minuutin päässä lentokentältä.Mahdollisuus varata retkiä Etnaan asiantuntijaoppaan avulla ja vuokrata veneitä, lautat ja polkupyöriä.Mahdollisuus pysäköidä auto pihalle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily

  • Onko majoituspaikassa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily uima-allas?

    Ei, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Kyllä, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily sijaitsevat nähtävyydet ovat Etna, Fontanarossa, Isola Bella, Corso Umberto, Plaia, Via Etnea, Isola Bella, Taormina-Giardini Railway Station.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily on?

    Majoituspaikan Luxury, Relaxing And Bright Apartment Near The Most Beautiful Carnival Of Sicily peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.