Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne (Ashbourne, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne (Ashbourne, Iso-Britannia)

Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne

Ylellinen Peak District -mökki 5 hehtaarilla, oma uima-allas, 2 km: n päässä Ashbournesta Vain 2 km: n päässä Georgian markkinoilla sijaitsevasta Ashbournesta Swallows Cottage sijaitsee yksityisellä kaistalla 5 hehtaarin puutarhojen ja hedelmätarhojen keskellä (auta itsesi luumuihin, damsoneihin ja omenoihin syksyllä). Ota kävelytie suoraan takaovesta historialliseen Tissingtonin kylään ja sen ulkopuolelle. Lounas yksityisen uima-altaan ääressä (jaettu vain omistajille) kesä-, heinä- ja elokuussa tai tuo sauva ja kokeile onneasi kalastaa Bentley Brookilla. Kierrä valtavaan nahkasohvaan katsomassa yhtä monista DVD-levyistä olohuoneessa olevan puulämmittimen edessä, joka on sisustettu ranskalaisilla antiikkilla. Myös kirjoja ja pelejä on runsaasti. Ryöstää suosikki ateriasi hyvin varustetussa, suuressa keittiössä / ruokasalissa, jossa on suuri kuorittu mäntypöytä (paikkaa 8) ja Smeg-jääkaappi / pakastin, Nespresso-kone, astianpesukone, pesukone / kuivausrumpu tai hemmottele itseäsi kotitekoisella valmiilla aterialla. yhdestä ihastuttavasta herkkuruokasta Ashbournessa. Nuku rauhallisesti antiikkisissa neljissä pylvässängyissä, joissa on terävät liinavaatteet. Tässä huoneessa on myös tv - ja kauaskantoiset näkymät muille pellolle. Viihtyisässä kahden hengen huoneessa on runsaasti säilytystilaa ja voimme toimittaa myös matkasängyn ja syöttötuolin. Moderni kylpyhuone kalkkikivilattialla ja lattialämmityksellä. Derbyshiren koru kruunu, Chatsworth House, Haddon Hall, Kedleston Hall, Sudbury Hall ja Alton Towers / Splash Landings ovat vain 30 minuutin päässä. Nauti perinteisiä paikallisia pubeja, maha-pubeja ja ravintoloita, joissa on erinomaista ruokaa ja todellisia tulipaloja. Tutustu Derbyshireen mukavasti. Kokeile hevosvaelluksia Tissingtonissa, hauskoja hauskoja Alton Towersissa, pyöräilyä ja purjehdusta Carsington Waterissa. Pehmeät valkoiset pyyhkeet, kylpymatot ja kaikki liinavaatteet, paitsi uimapyyhkeet. Keittiön perusteet - tee, kahvi, sokeri, mausteet, lautasantennit, pesujauhe kaikki sisältyvät hintaan. Oma patio, jossa mahtuu neljä ja Weber bbq.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne

  • Onko majoituspaikassa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne uima-allas?

    Kyllä, Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne?

    Kyllä, Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Donington Park Circuit, Nottinghamin linna, Nottingham railway station, Pride Park Stadium, Chatsworth, Sherwood Forest Country Park, Alton Towers.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne on?

    Majoituspaikan Luxury Peak District Cottage In 5 Acres, Private Pool, 2 Miles From Ashbourne peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.