Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate (Tourouzelle, Ranska)

Koko talo/asunto Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate (Tourouzelle, Ranska)

Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate

Luxury loma-asunto, jossa on lämmitetty uima-allas entisen vigneron Estate La Maison Des Vignes (House of Vines) istuu keskellä kaunis kylä Tourouzelle, aurinkoisessa Languedoc Roussillon alueella Etelä-Ranskassa, lyhyen ajomatkan ovat rannat Välimeren, Carcassonne ja Montpellier.Sijaitsee Minervois ja raja Corbiere viini alueilla, tämä entinen vigneron Estate juontaa juurensa 1600-luvulle ja on rakennettu perinteiseen kivi alueelle tyypillinen.Arkkitehti-suunniteltu ja remontoitu palkinmuunnokset ovat luoneet 3 tilavaa giteejä, joissa on kaikki vanhan kiviseinän luonne, korkeat katot ja alkuperäiset puiset palkit yhdistettynä kaikkiin mukavuuksiin ja mukavuuksiin, jotka tekevät vierailustasi yhä enemmän miellyttävä. On myös lämmitetty uima-allas maisemoitu, aidattuja puutarhoja.Halusitpa nauttia auringosta uima-altaalla tai rannalla, nauttia hyvää ruokaa ja viiniä alueen, pelata golfia, pyöräillä tai kävellä, olet varmasti löytää oman 'elämäniloa' La Maison Des Vignes.Lisätietoja lisää arvosteluja, katso meidän listalle tripadvisor, jossa on yli 70 arvostelua edellisistä vieraille.Body Zone La Maison Des Vignes: Olemme myös tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme päällä kauneushoitoja. On olemassa erilaisia ​​hoitoja saatavilla myös kuuma kivi terapia, hierontaa, vyöhyketerapiaa, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot kaikki hyvin kohtuulliseen hintaan. Varaukset voi tehdä ennen kuin tulet ja täydelliset tiedot löytyvät nettisivuiltamme.Pyöräily: Tourouzelle-alueen välittömät alueet tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia mistä tahansa lyhyestä ajelusta aina vuorokauteen pyöräilyyn tai maastopyöräilyyn. Pyöräilyreitit vievät sinut Minervois- ja Corbieres-viininviljelyalueiden viinitarhoille ja innokkaalle pyöräilijälle, jota voit seurata edellisen vuoden Tour de France -renkailla.Kävely: Nauti kävelystä viinitarhojen, Black Mountainsin tai jännitystä pitkin Pyreneiden hiekkarannat ovat lyhyen matkan päässä. Monet paikalliset kylät, kuten Tourouzelle ovat merkitty kävelee joka kattaa erityyppisiä maasto ja sopivat kävelijöille kaikkien eri tasoilla.Golf: Ulkopuolella kuuma kesä heinä-elokuussa, sää on ihanteellinen kierros golfia. Helpon Tourouzelle useita golfkenttiä, että golfin kaikilla tasoilla löytävät palkitsevaa. Kauniilta Mazametin golfkentältä Black Mountainsissa Carcassonne-kurssille, josta on upeat näkymät ympäröivälle maaseudulle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Kylpylä
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Tallelokero

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate

  • Onko majoituspaikassa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate uima-allas?

    Ei, Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate?

    Ei, Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare de Carcassonne, Plage de Narbonne, La Cite, Plage des Chalets, Saint-Pierre-La-Mer, Vide Grenier, Canal de la Robine, Natural Regional Park of the High Languedoc.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate on?

    Majoituspaikan Luxury Holiday Accommodation With Heated Pool In A Former Vigneron Estate peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.