Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis (Auvillar, Ranska)

Koko talo/asunto Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis (Auvillar, Ranska)

Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis

Ylellinen gîtes-nukkuminen 4 -10 Lämmitetyt ulko- ja sisäuima-altaat, poreallas, tennis Kaunis, vanha kalkkikivilato ja tallit, muunnettu tarjoamaan tyylikkäät arkit 10, 6 tai 4 joustavassa kokoonpanossa joko kahdeksi erilliseksi itsenäiseksi arkkiksi tai toisiinsa kytkettynä. Kaksi gîte-tyyliä tarjoavat tyylikkäät modernit sisätilat, jotka on luotu alkuperäisessä kalliinissa latoissa ja tallit, joista on suora pääsy sisätiloihin yksityiseen uima-altaaseen ja porealtaaseen, avoinna ympäri vuoden.Jokaisen gîteen pohjakerroksessa on avokeittiö / ruokailutila / oleskelutila. Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku. 2 gîtesin välissä toinen makuuhuone voidaan yhdistää joko gîteen. Tässä makuuhuoneessa on kerrossänky ja suuri kylpyhuone ja wc - suuri huone lapsille. Kaikki yhdessä voi nukkua 10, tai jokainen gîte voi vuokrata erikseen joko 4 tai 6.4 m x 11 m lämmitetty sisäuima-allas ja poreallas sijaitsevat myös latoissa. Allas lämmitetään 30 ° C: seen ympärivuotiseen käyttöön. Taitettavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat avautuvat ja kannelle kesäkuukausina. Talvella ikkunat tarjoavat näkymät eristäytyneisiin puutarhoihin, kun vieraat nauttivat uinnista. Rentoudu ja rentoudu 9-paikkaisessa porealtaassa, joka on lämmitetty 38 ° C: seen.Sisäuima-allasalueella on integroidut Bose-kaiuttimet, jotka toimivat Sonosin digitaalisen musiikkijärjestelmän kautta. Vaihto-, wc- ja suihkutilat ovat saatavilla suoraan uima-altaalta.Lämmitetty ulkouima-allas on avoinna toukokuusta syyskuuhun (olettaen hyvät sääolosuhteet) ja lämmitetään 30 asteeseen. Tenniskenttä on avoinna ympäri vuoden. Meillä on lainata tennismailoja ja palloja. Kalkkikiven lato, jossa on uima-altaat ja uima-allas, sijaitsee Lavayssiere-talon vieressä. Tämä maalaistalo Lavayssiere, Bardigues on myös vuokrattavissa erikseen Homeawayn kautta ja nukkuu 10 viidessä makuuhuoneessa. Talo ja gites voi nukkua yhteensä 20 (plus vauvansänkyä). Katso erillinen Homeaway-luetteloomme, jos haluat vuokrata suuremmalle ryhmälle. Huomaa, että jokaisella taloa vuokraavalla asiakkaalla voi käyttää sisäuima-allasta, poreallasta, ulkouima-allasta, tennistä, puutarhoja ja 30 aluetta, joihin Lavayssiere-asunnot ja talo on asetettu.Aikuiset puutarhat ympäröivät Gîtesiä ja taloa. puutarhareitit, kalkkikiven terassit ja puiset kannet yhdistävät kaiken yhteen. Puutarhojen ulkopuolella, kävele niittyjen yli, tutustu metsään laakson pohjassa olevaan virtaan. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä saadaksesi saatavuuden ja mahdolliset alennukset viime hetken hinnoista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis

  • Onko majoituspaikassa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis uima-allas?

    Kyllä, Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis?

    Ei, Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis sijaitsevat nähtävyydet ovat La Halle, La Place de la Halle, Musée Archéologique Eugène Camoreyt de Lectoure, Agen La Garenne Airport, Walibi, Le Tour de Montcuq, Au fil de l eau - Une histoire, Château Henri IV.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis on?

    Majoituspaikan Luxury Gîtes -sleeping 4 -10 Heated Outdoor And Indoor Pools, Jacuzzi, Tennis peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.