Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort (Beaufort, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort (Beaufort, Amerikan Yhdysvallat)

Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort

Luxury Estate Living viidellä hehtaarilla uima-altaalla minuutin päässä Beaufortin keskustasta Tervetuloa kotiin! Tämä tilava koti sijaitsee 5 kauniilla hehtaarilla, joihin kuuluu suuri lampi, jossa voit istua laiturilla ja ruokkia kaloja yhden Lowcountryn 10 vanhimmasta ja majesteettisimmasta elävästä tammesta. Rentoudu tähtien alla palmujen alla Hot Springs-kylpytynnyrissä, jossa on lepotuola maksimaalisen rentoutumisen saavuttamiseksi. Ui kierroksia 40-jalkaisessa lämmitettyssä uima-altaassa tai vain aula-altaan vieressä suojatussa Lanai-hotellissa premium-tuolit. Nauti upeasta näkymästä laajojen kuvaikkunoiden kautta, joista on näkymä takana olevalle 200 hehtaarin metsälle. Käy viiden minuutin kävelymatkan päässä Brickyard Point -veneen laskeutumisesta kajakin käynnistämiseksi, kalastukseksi tai vain katsellaksesi uskomattomia auringonlaskuja. Tuntuu kuin olisit vuoristossa, mutta olet vain lyhyen ajomatkan päässä Beaufortin keskustasta, Parris Islandista ja Lowcountyn monista rannoista. SISUSTUS: Tässä tilavassa Lowcountry-talossa on jokaiselle jotakin perheenjäsenelle: seinälle asennettavat suuret näytöt -televisiot olohuoneessa, oleskelutilassa ja Master-sviitissä (DIRECTV: n kanssa); kaunis biljardipöytä ja työasema rec-huoneessa; makuuhuone king-size-vuode pää; poreallas ja erillinen sisäänkäyvä suihku isäntäkylvyssä; Jackin ja Jillin yläkerran makuuhuoneet, joissa queen-size-vuoteet ja omat kylpyhuoneet; täydellinen keittiö baarilla, ruostumaton jääkaappi / pakastin, liesituuletin, iso ruokakomero, mikroaaltouuni, leivänpaahdinuuni, Keurig-kahvinkeitin, Bosch-astianpesukone ja ruostumattomat kaksoisallaset hävitettäväksi; muodollinen ruokapöytä näköalalla uima-altaalle, laaja takapiha, oma leikkipaikka ja metsä; valtava lodge-tyylinen avoin olohuone, josta on näkymät joka suuntaan ja 65-tuumainen älytelevisio; iso neljäs makuuhuone, jossa kerrossänky ja oma kylpyhuone, jossa kaksinkertainen turhamaisuus. Siellä on täysi pesutupa, jossa on Whirlpool-pääty ja höyrytekniikka. Tuo vene laskeutumaan Brickyard Pointin veneestä, joka laskee vain 1/4 mailin päässä tieltä. Veneen / perävaunun pysäköintiin on valtava määrä pysäköintitilaa sekä tilaa nauttia koripallopelistä ulkona säädettävällä koripallotavoitteella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort

  • Onko majoituspaikassa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort uima-allas?

    Kyllä, Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort?

    Ei, Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort sijaitsevat nähtävyydet ovat Beaufort MCAS /Merritt Field, Hunting Island State Park, Hilton Head Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort on?

    Majoituspaikan Luxury Estate Living On Five Acres With A Pool Minutes From Downtown Beaufort peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.