Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia (Pego, Espanja)

Koko talo/asunto Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia (Pego, Espanja)

Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia

Omakotitalo yksityisellä uima-altaalla ja upeat merinäkymät Monte Peogolla, lähellä Deniaa Majoitus Casa Kathleenissa on kaikki yhdellä tasolla ja koostuu tilavasta aulasta, erillisestä ruokasalista, jossa on kuusi istuinta, täysin varustettu keittiö aamiaisbaarilla, sähköuuni ja keraaminen liesi, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kahdessa kolmesta makuuhuoneesta on ilmastointi ja kolmannessa kattotuuletin. Makuuhuoneessa on parivuode ja upeat merinäkymät. Siinä on iso kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku, wc, bidee ja pesuallas. Toisessa ja kolmannessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, joissa molemmissa on runsaasti vaatekaappitilaa. Talon kylpyhuoneessa on suihku, wc ja pesuallas.Etelään päin olevan Villan terassilla on runsaasti aurinkoa-alueita, joista on upeat merinäkymät, kuuden paikkainen pöytä ruokailla ulkona, ulkokeittiö ja pesuallas, suihkukaappi, jossa on kuuma ja kylmä tarvike, ja BBQ-alue. Huvilassa on oma 8m x 4m -allas, jota ylläpidetään ammattimaisesti viikoittain ja josta on ihana merinäköala. Huvilan ympärillä on laaja puutarha ja katettu parkkipaikka kahdelle autolle. Oleskelutilassa on 32 'taulutelevisio, jossa UK-ilmainen televisio ja DVD-soitin. Langaton internetyhteys on tarjolla ja PC on saatavana vieraiden käyttöön. Matkasänky ja syöttötuoli voidaan toimittaa pyynnöstä ilman lisäkustannuksia. Allasaita on saatavana myös pyynnöstä, jotta uima-allas on turvallinen pienten lasten kanssa oleskellessaan. Kiinteistö sijaitsee Alicanten ja Valencian välissä. Molemmat lentokentät ovat vain hieman yli tunnin ajomatkan päässä. Monte Pegon kaupungistumisalueella on ravintola ja baari sekä lähistöllä useita muita hyviä ruoka- ja juomapaikkoja. Denian, Javean, Olivan ja Pegon kaupungit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä lähellä on paljon tekemistä. Kaapin ranta on 10 minuutin ajomatkan päässä. Auto on välttämätön. Vuokrahinnat ovat täysin osallistavia ja sisältävät Internet, Air-Con, pesula, pyyhkeet ja siivous loman lopussa.Huvilassa tarjotaan satelliittinavigointiyksikkö vieraille, jotka on esiohjelmoitu paikallisiin nähtävyyksiin kiinnostaviin paikkoihin ja hyviin ruokailupaikkoihin. Tarjolla on täydelliset ohjeet vieraiden saapumiselle ja koordinaatit, joilla tarvittaessa löydät huvilan omalla satelliittinavigoinnillasi. Käytämme paikallista rahastoyhtiötä, joten siellä on yhteys kaikista kyselyistä, kysymyksistä tai ongelmista, joita sinulla on loman aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia

  • Onko majoituspaikassa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia uima-allas?

    Kyllä, Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia?

    Ei, Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Levante, Altea beach, Poniente Beach, Cap Negret, Benidorm Old Town, Aqualandia, Comunidad Valenciana day, El balcón del Mediterráneo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia on?

    Majoituspaikan Luxury Detached Villa With Private Pool And Amazing Sea Views Near Denia peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.