Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. (West End, Bahamas)

Koko talo/asunto Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. (West End, Bahamas)

Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front.

Ylellinen huoneisto, jossa on valkoista hiekkarantaa, aivan takaovesta ja Marina ulos. Tämä ylellinen junior-sviitti on osa vanhaa Bahama Bay Resort & Yacht -kaupunkia, West Endissä Grand Bahaman saarella. Se on lopullinen pakopaikka perheille, kalastajien harrastajille ja pariskunnille, jotka etsivät tätä täydellistä out of the way -paikka romantiikkaa varten. Edessä meidän Condo kasvot kaunis venesatama, joten veneiden vieraat voivat olla vain muutaman askeleen päässä heidän aluksensa. Takana patio avautuu suora pääsy ja näkymät upealle rannalle ja merelle. Voit kokea sekä upeita auringonlaskua patio, samoin kuin kauniita auringonlaskuja esiportaan. Sviitissä on king-vuode, uloskäynti sohva ja täydellinen keittiö - meillä on 2 aikuista ja enintään 2 lasta (ikä 12 ja alle). Sviitti on viereisessä 2 makuuhuoneen sviitissä (# 1037), joka voi olla saatavilla suoraan lomakeskuksesta samanaikaiseen vuokraukseen. Venesatama on myös tulopaikka kenelle tahansa, joka haluaa tulla yksityisellä veneellä. 72-liukumaton, täyden palvelun marina tarjoaa paikan päällä tulli- ja maahanmuuttovirtoja sekä valaistut markkereita yön navigointiin. Kiinteistöön vieressä on West Endin lentokenttä, joka on avoin yksityisille lentäjille ja peruskirjoille - erinomainen tapa matkustaa West Endiin! Sea Plane Charters ovat saatavilla myös South Florida ja maa aivan rannalla. Toimintaa varten lomakeskus tarjoaa paddleboards, melonta, tennis, polkupyöriä, Oceanfront-allas, hierontapalvelut, kuntosali - kaikki ilman lisämaksua. Retkiä on tarjolla veneen ja maan matkoihin. Old Bahama Bay -ravintolassa on rajoitettu ruokailu (ei sisällä sisäilmaravintolaa). Kylässä on muutamia paikallisia ravintoloita sekä muutama pieni ruokakauppa. Saaren tärkeimmät ostosalueet ovat 25 km: n päässä Freeportista ja fine dining -vaihtoehtoja löytyvät Lucayasta, joka on 35 kilometrin päässä West Endistä.West End on vain 56 mailia Floridan rannikolta, joka sijaitsee Bahaman Bahama-saaren läntisellä kärjellä. Lomakeskusmaksu 20 dollaria ja poistumissiivousmaksu 35 dollaria maksetaan suoraan lomakeskukseen lähtöselvityksessä. Nämä maksut eivät sisälly hintoihin eivätkä ole veronalaisia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. uima-allas?

    Ei, Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front.?

    Ei, Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front.?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Lucaya Marina, West End Airport, Grand Bahama International Airport, Xanadu Beach Harbour, Port Lucaya Marketplace.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. on?

    Majoituspaikan Luxury Condo With White Sand Beach Right Out The Back Door And Marina Out Front. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.