Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views (Sea Isle City, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views (Sea Isle City, Amerikan Yhdysvallat)

Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views

Ylellinen rantahotelli, josta on upeat näkymät merelle ja lahdelle Rannan nurkkaan (Landis ja 25th St) kotiin panoraamanäköala merelle ja lahdelle! Hissi! 3 ikkunaseinää (johtuen kulmaomaisuudesta), jossa on paljon valoa ja uskomattomat esteetön näköala. Tilava merinäköala olohuone ja näkymä lahdelle. Gourmet-keittiö, baarikeittiö. 2 isäntäsviittiä. Paljon pysäköintialueita kadulla ja kadulla. Elämä vartioi rantoja kiinteistömme oikealla ja vasemmalla puolella. Tarjoamme näkymät Atlantic Citystä Avaloniin. Langaton internet ja kaapeli ovat mukana rantatunnisteiden kanssa. EI RISTEJÄ KAIKKI - Kotimme on rannalla ja pääsy rannalle on omaisuuttamme 25. kadulla, alle 50 metrin päässä etu- ja sivuovista.4. kerros (ylin kerros)* Oceanfront ylellinen Master Suite -huone, josta on esteetön merinäköala* 2 seinää esteetöntä ikkunaa merelle ja pohjoiseen päin (nurkkakiinteistö)* Katettu seisova kuisti, queen-vuode, litteä TV / DVD, * Keraaminen laatta / graniittikylpy, jossa 2 pesuallasta ja kävely suihku* VaatehuoneKolmannessa kerroksessa* Suuri valtameren etukansi kannen huonekaluilla* Elävä huone, jossa 2 seinää esteetöntä ikkunaa (kulmaomaisuus)* Suuri taulutelevisio, DVD, stereo CD ja iPod / iPhone-kehto.* Parkettilattiat* Kokin keittiö kaikilla herkuilla: graniittipeite, keraaminen laatta, ruostumattomat laitteet, baarikeittiö jne.…* Upea ruokasali näköalalla lahdelle ja 2 ikkunaa (kulmaomaisuus)* Lahden reunalla kannen kalusteet* Naistenhuone.Toinen kerros* 2. kerroksessa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta ja pesula. * Ocean / Dune-makuuhuone on Jr-sviitti, jossa on täysi graniitti keraaminen kylpy ja kävellä suihkussa, kannella, queen-vuode, TV / DVD.* Bayside-näkymän makuuhuoneessa on kerrossänky (2 vuodetta), sänky ja TV / DVD. * Keskimmäisessä makuuhuoneessa on queen-vuode, kerrossänky (2 vuodetta) ja TV / DVD.* Hall-kylpyhuone kylpyammeella.* Landry huone.Ensimmäinen kerros (autotalli / maanpinta)* Aidattu piha, jossa kaasugrilli, pöytä ja tuolit* 4 pysäköintitilaa kiinteistöllä (2 autotalli ja 2 parkkipaikkaa ajotiellä / kivillä)* 2 ulkosuihkua.* Autotalli on täynnä polkupyöriä, rantaleluja, boogie-lauttoja, rantatuoleja, sateenvarjoa jne. ...yleinen* Kaikki patjat ovat tyynyn päällä ja suljettu vinyyli- / kangaspeitteihin. * Neljä makuuhuonetta - 3 queen beds ja 5 sänkyä.* Emme salli lemmikkieläimiä tai tupakointia kodissamme.* Hissi menee kaikkiin kerroksiin

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kasino
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views uima-allas?

    Ei, Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views?

    Kyllä, Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, Lucy the Margate Elephant, New Jersey Home and Garden Show, Cape May Airport, The Atlantic Club, Boardwalk Hall, Caesars.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views on?

    Majoituspaikan Luxury Beachfront With Spectacular Ocean And Bay Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.