Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida (Teguise, Espanja)

Koko talo/asunto Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida (Teguise, Espanja)

Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida

Ylellinen rantahuvila porealtaalla upealla paikalla luonnonpuistossa - Villa Daida Villa Daida - ylellinen rantahuvila porealtaalla ja kauniilla puutarhalla upealla paikalla luonnonpuistossaUpeat näkymät merelle, rannalle, pienille saarille ja Risco de Famara -vuorten kallioille.Vain kahden minuutin kävelymatkan päässä Famaran rannalta tätä omaisuutta ympäröivät puutarhat luonnonsuojelualueella Luoteis-Lanzarotessa.Mukava ja kätevä kiinteistö on kunnostettu laajasti ja modernisoitu vastaamaan vaativimpiakin vaatimuksia.Merinäköalalla oleva valonvarjoinen päärakennus tarjoaa tilaa 6 vieraalle 3 makuuhuoneella. Tyylikkäässä studiossa, jossa on oma aurinkoterassi puutarhassa, on tilaa vielä 2 vieraalle.Kiinteistö on ihanteellinen 1-2 perheelle tai kaveriporukalle.Huomaa: hinta 205 €, - s. N. viittaa päärakennukseen, jossa on tilaa jopa 6 hengelle. Kahden ihmisen puutarha-studiota voidaan käyttää 80 eurolla, - s. N. on varattu ja tarjotaan vain päärakennuksen yhteydessä.Kiinteistön epävirallinen ja lämmin estetiikka antaa vieraillemme puhtaan ranta- ja kesäisen tunteen! Talon mukavuuksiin kuuluvat muun muassa:Yksityinen poreallas, joka on lämmitetty yli 30 asteeseen ja johon mahtuu 6 henkilöä ja jossa on vesi- ja ilmahieronta-suihkuttäysin varustettu moderni keittiö päärakennuksessa, jossa astianpesukone, pesukone jneKeittiönurkkaus studiossa     - korkealaatuisia sadekuuroja     - Wifi ja TVRuokailutilat terassilla merinäköalallaAurinkotuoleja ja BBQulkosuihkusafeboxZen-tyylin puutarhaMukavuus ja mukavuusyksityinen pysäköinti    Famara on täydellinen kohde perheille, kuuden kilometrin pituinen hiekkaranta on yksi parhaimmista ja jatkuvimmista surffauspaikoista kaikilla tasoilla Euroopassa. Uima vuorovesi-uima-altaissapienimmille, juokseminen tai jooga rannalla, surffaus, seisomaan meloa tai leijalautailua tai vain kävellä rannalla ja nauttia henkeäsalpaavasta maisemasta, auringosta ja merestä.Rauhallinen kalastajakylä - Caleta de Famara - pääsee helposti jalka muutamassa minuutissa. Kylä hiekkakatuineen tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman perinteisten kalastajien, surffaajien, boheemien ja yksittäisten matkailijoiden sekoituksella. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset, baareja, kahviloita, hyviä ravintoloita, supermarketteja, kauppoja, surffikouluja ja monia muita aktiviteetteja.Talon lounaissuunnasta johtuen sinulla ei ole vain upea näköala Famaran lahdelle ja lähellä oleviin Chinijo Archipiel -saariin, vaan myös täynnä aurinkoa ja upeita auringonlaskuja, kun aurinko laskee meren yli illalla. Jos haluat paeta arkea ja väkijoukkoja, pidä taukohaluat viettää vertaansa vailla olevaa maisemaa ja sijaintia, viettää aikaa ja yhteisiä aktiviteetteja ja hyvää lomaa perheen tai ystävien kanssa, sitten Villa Daida Famarassa on täydellinen lomakohde sinulle!Yhdistä vierailusi surffauskurssiin sinulle ja lapsillesi, jonka järjestämme mielellämme sinulle, ja lapsesi rakastavat sitä!Perhe hyväksytty :-)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida uima-allas?

    Kyllä, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Ei, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida sijaitsevat nähtävyydet ovat Puerto del Carmen, Playa de Papagayo, Grande, Playa Honda, Isla de Los Lobos, Playa - Ría de La Santa, Los Charcos, La Concha.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida on?

    Majoituspaikan Luxury Beach Villa Mit Whirlpool In Traumhafter Lage Im Naturpark- Villa Daida peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.