Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi (Peyia, Kypros)

Koko talo/asunto Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi (Peyia, Kypros)

Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi

Beach Front Villa tarjoaa yksityisyyttä ja modernia ylellisyyttä aivan hiekkarannalla Katina Beach Villa on 7 makuuhuoneen 6 kylpyhuoneen omakotitalo, joka sijaitsee aivan Coral Bayn parhaalla hiekkarannalla ja tarjoaa yksityisen pääsyn rannalle huvilan perusteilta. Huvila sijaitsee Coral Bayn sydämessä ja lyhyen kävelymatkan päässä pankeista, ravintoloista, tavernoista, kahviloista, baareista ja supermarketista, joten autoa ei tarvita. Paphosin kansainvälinen lentokenttä on 25 km: n päässä, ja lähin iso kaupunki on Paphos, joka sijaitsee alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja jolla on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja hyvä yöelämä. Suurin osa vieraista pysyy kuitenkin Coral Bayn alueella, joka on 2 minuutin kävelymatkan päässä ja tarjoaa kaikki mukavuudet, mukaan lukien hiekkarannan.Huvila tarjoaa yhteensä 7 makuuhuonetta 5 kahden hengen ja 2 kaksosena, yhteensä 6 täysikokoista kylpyhuonetta, ilmastointi, wi-fi, UK TV, tilava sisustus- ja ruokailutila, varjostettu ulkoterassi, jossa on oleskelutila ja ruokailutila, joka tarjoaa upeat merinäköalat, yksityisen uima-altaan, jossa on 5m x 6m -allas ja sisäänkäynnin askelmat, toisen ulkona sijaitsevan ruokailutilan, jossa on grilli, ja yksityisen pä��syn Coral Bayn hiekkarannalle. Huvilassa on myös pelihuone, jossa on pöytätennis ja biljardi, kuntosali, sekä oma toimisto, jossa on faksi ja tulostin.Tämä huvila houkuttelee vieraita, jotka etsivät todella ylellistä huvilaa, jolla on suuri ja tilava yksityinen uima-allasalue ja jotka eivät välttämättä halua vuokrata autoa. Tämä huvila on erittäin suositeltava.* 7 makuuhuonetta ja 6 kylpyhuonetta.* Sijaitsee Coral Bayn hienoimmalla hiekkarannalla.* Sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Coral Bayn keskustasta.* Ilmastointi sisältyy vuokrahintoihin.* Wi-Fi ja UK-TV.* Varjostettu ulkona oleskelutila, josta on upeat merinäkymät.* Varjostettu ruokailutila ulkogrilli.* Pelihuone, jossa pöytätennis ja biljardi.* Kuntosalihuone.* Yksityinen toimisto faksilla ja tulostimella.* Yksityinen suora pääsy Coral Bayn hiekkarannalle.* Yksityinen 5m x 11m-allas, jossa on sisäänkäynnit.* Pinnasänky ja syöttötuoli.* Allas- / rantapyyhkeet.* Erittäin korkea majoitus.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi uima-allas?

    Kyllä, Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi?

    Ei, Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi sijaitsevat nähtävyydet ovat Paphos International Airport, Pafos Municipality Library, Paphos Harbour and Fort, Pafos Aphrodite Festival, Pissouri, Town Hall of Pafos, Coral Bay Beach, City of Paphos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi on?

    Majoituspaikan Luxury Beach Front Villa With Private Pool Sat Tv & Wifi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.