Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum (Stratford, Kanada)

Koko talo/asunto Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum (Stratford, Kanada)

Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum

Ylellinen huoneisto Holiday Lets Unit 2 lähellä Stratford Museum Stratfordin länsipuolella sijaitseva hiljattain remontoitu 2 makuuhuoneen sviitti, jossa on kaikki mitä tarvitset rentouttavaan oleskeluun. On täydellinen keittiö, jossa on jääkaapin liesi, mikroaaltouuni, kattilat, pannut, astiat ja astiat, valmistella omat ateriat tai nauttia Stratfordin monista tunnetuista ravintoloista.Kylpyhuoneessa on moderni kelluva turhamaisuus ja seinän suurennettu turhaisuuspeili, mukava korkeus wc ja suuri kulma-suihku. Hiustenkuivaaja. Pehmeät valkoiset pörröiset kylpypyyhkeet ja julkisivut tarjotaan. Olohuoneessa on lämmin viihtyisä tunnelma, jossa on 2 pehmeää nahkasohvaa ja suuri kaasutakka. Televisio on perustettu Netflixin kanssa hiljaisia öitä varten. Makuuhuoneissa on queen-size-vuoteet, yöpöytä lampulla ja kelloradiolla varustettu USB. On suuria kaappeja, jotka ovat tarpeeksi suuria matkalaukkuillesi. Sängyt on valmistettu korkealuokkaisista mukavuuksista, jotka takaavat mukavan yöunen.Tämä ominaisuus on vain muutaman askeleen päässä Justin Bieberin portaista Stardom-näyttelyyn Stratfordin museossa, ja elokuvateatteri sekä paikallisia ravintoloita ja ruokakauppoja. mukavuutesi takia. Olemme lyhyen 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta kaikki ostos- ja ruokailukokemukset ja Stratfordin kuuluisat teatterit.Stratfordilla on kova vesi, joten olemme lisänneet yksiköihimme vettä.Tällä varauksella on Super Joustava peruutusehdot - palautukset annetaan viimeistään 14 päivää ennen saapumista.Matkustajille, jotka peruuttavat vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista, myönnetään 100%: n palautus. 50%: n palautus maksetaan matkustajille, jotka peruutetaan 7–13 päivää ennen sisäänkirjautumista. Palautuksia ei makseta matkustajille, jotka peruuttaa vähemmän kuin 7 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays -varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin sisällä varauspyynnön esittämisestä.Talomme säännöt: ei sovellu alle 2-vuotiaille lapsille, ensisijaisen vuokralaisen on oltava vähintään 25-vuotias, tupakointi kielletty, ei juhlia eikä tapahtumia, ei lemmikkejä.Tupakointi kielletty, (tupakoinnin ulkopuolella sallittu)Ei lemmikkejä,Älä kengät yksikön sisälläSisäänkirjautuminen tapahtuu klo 14.00, mutta voimme mukautua varhaiseen sisäänkirjautumiseen, kun yksikkö on saatavilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ilmastointi
  3. Mikroaaltouuni
  4. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum

  • Onko majoituspaikassa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum uima-allas?

    Kyllä, Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum?

    Ei, Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum sijaitsevat nähtävyydet ovat London train station, One London Place, Victoria Park, Saint Paul's Cathedral, Galleria Mall London - Citi Plaza, London International Airport, Il Club Marconi, University of Western Ontario.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum on?

    Majoituspaikan Luxury Apartment Holiday Lets Unit 2 Near Stratford Museum peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.