Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. (Dromore, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. (Dromore, Iso-Britannia)

Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi.

Ylellinen 5 tähden itsepalvelumajoitus historiallisessa portissa WI-FI: llä. ILMAINEN Wi-Fi koko omaisuuden kautta Tämä on 5 tähden ylellinen itsepalveluhuoneisto kauniisti kunnostetussa varhaisessa viktoriaanisessa gatelodgessa. Se sijaitsee keskellä luonnonkaunis Co Downin rumpuja, ja se on ihanteellinen paikka tutustua paikallisiin maakaupunkeihin. Vieraile historiallisessa Dromoressa, jonne tunkeutuvat normannit rakensivat mäen ja siellä on linnan jäännöksiä. Viiden mailin päässä lomakohteesta A1-ajotie tarjoaa vieraille nopean ja helpon pääsyn pohjoiseen Belfastiin (30 minuutin ajomatka) ja Maan Antrimin rannikolle, etelään Dubliniin, länteen M1-moottoritien kautta Fermanagh-järven alueelle. Aja länteen luonnonkauniille Morne-vuorille (40 minuuttia) Slieve Croobin ja Windy Gapin näkökulman kautta. Golf, kalastus, pyöräily, uinti, ratsastus ja elokuvateatterit lyhyen ajomatkan päässä. Monet hyvät paikalliset pubit ja ravintolat sijaitsevat lähikaupunkeissa ja lähellä. Niille, jotka haluavat tehdä ostoksia, olemme lähellä Belfastia, Sprucefieldiä ja Banbridge-myymälää. Maaseudun sijainti varmistaa stressitöntä ja rentouttavan tauon. Majoituksessa on kaksi suurta kahden hengen huonetta super king-size-vuoteella tai sängyllä. Päämakuuhuoneessa on oma suihkuhuone. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Moderni, täysin varustettu keittiö ja ruokasali tarjoavat rentouttavan alueen perheen ruokailuun tai romanttiseen ateriaan 'deux'! Suuressa olohuoneessa on mukavat sohvat ja puuhella sekä TV / DVD ja valikoima kirjoja ja lautapelejä. Täysin varustetussa pesutuvassa on alue roikkuu ulkotakit ja -kengät. Ylelliset vuodevaatteet ja pyyhkeet. Taitettava sänky ja pinnasänky voidaan toimittaa pienellä lisämaksulla. Majoitus on kaikki yhdellä tasolla, joten se sopii pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi.

  • Onko majoituspaikassa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. uima-allas?

    Ei, Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi.?

    Kyllä, Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi.?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. sijaitsevat nähtävyydet ovat Titanic Quarter, Belfast Central Railway Station, Belfast International Airport, Cathedral Quarter, Great Victoria Street railway station, Victoria Square, Odyssey Arena, Titanic Belfast.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. on?

    Majoituspaikan Luxury 5 Star Self Catering Accommodation In Historic Gate Lodge With Wi-fi. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.