Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking (Keswick, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking (Keswick, Iso-Britannia)

Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking

Luxury 4 * Gold Award-loma-asunto Keswickissä, jossa on oma pysäköintialue Heathfield on tilava 4 * kullan kahden makuuhuoneen talo, josta pääsee helposti moniin käveleihin oviportaan kautta, lyhyen kävelymatkan päässä Latriggin jalasta ja sitten Skiddaw'lle. Erittäin hyvin varustetut, tyylikkäästi sisustetut ja kaksinkertaiset ikkunat. Takapihalla on poreallas ja ulkorakennus, jossa on infrapunasauna.Yksityinen pysäköinti takana omaisuuden turvallinen pyörä tallentaa.Tämä talo on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat olla lähellä kaupungin keskustaa, mutta ovat silti hiljaisia. Se on ihana, lämmin, valoisa talo, jossa on täysi kaasu keskuslämmitys ja jatkuva kuuma vesi. Keittiö on hyvin varusteltu, kaasu kaksois-uuni, mikroaaltouuni, integroitu - jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pesukone (kuivausrumpu sijaitsee apuohjelma kiinnitetty Garage, pyörivä vaatteet airer ja tangot sijaitsevat siellä ulkopuolella kuivaus).Ruokasali on hyvin säädetty ja syöttötuoli on saatavilla tarvittaessa. On myös kaasupoltto, jossa on marmorista surroundä.Suuri oleskelutilassa on kaksi erittäin mukavaa sohvaa, suuri Smart TV, Blu-Ray-DVD-soitin, kaasupoltto, jossa on marmorinen surround ja suuri valikoima kävelykirjoja.On suuri ilmava käytävä ja portaat johtavat mukavat huoneet.Yksi king size-makuuhuone iso kylpyhuone, hyvä koko suihku, pesuallas ja wc. Vaatekaappi, laatikot ja pukeutumistila sekä täyspitkä peili. On Smart TV, hiustenkuivaaja ja liinavaatteet ja pyyhkeet. Vauvansänky saatavilla tarvittaessa.Yksi kahden hengen huone, jossa oma kylpyhuone suihkulla, pesuallas ja wc. Vaatekaappi, laatikot ja pukeutumistila sekä peili. On Smart TV, hiustenkuivaaja ja liinavaatteet ja pyyhkeet. Lisäksi on erillinen wc ja erillinen perheen kylpyhuone, jossa on kylpyamme, suihku, pesuallas ja wc. Valmis italialaisella marmorilla.Omistajat suorittavat kaiken siivouksen ja huollon varmistaakseen, että omaisuus on korkeimmillaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking

  • Onko majoituspaikassa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking uima-allas?

    Ei, Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking?

    Ei, Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking sijaitsevat nähtävyydet ovat Lake District Visitor Centre at Brockhole, Hill Top, Lake District Sheep Dog Trials, Whinlatter Forest Park, Castlerigg Stone Circle, Derwent Water, Lodore Falls, Honister Slate Mine.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking on?

    Majoituspaikan Luxury 4 Gold Award Holiday Home In Keswick With Private Parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.