Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location (Lindau, Saksa)

Koko talo/asunto Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location (Lindau, Saksa)

Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location

Ylellinen, tasokas ja uskomattoman kaunis hissillä saarella Lindaun 1A sijainti 1A sijainti - kävelykadulla. Ytimessä Lindaun saarella sijaitseva omakotitalo. Mittasuhteiltaan runsaat, 100sqm, hiljattain remontoitu, rauhallisella paikalla huoneisto 3. kerroksessa, pääsee helposti hissillä. Tarjoamme 2 erittäin mukava ja hiljainen ja tilava makuuhuonetta. Koristeltu luonnollinen marmorikylpyhuoneet varustettu suurella suihkulla ja lattialämmitys. Tämä laite on varustettu 4 hengelle. Avoin keittiö on varustettu kaikki viereisessä ruokasalissa mahtuu 4-6 henkilöä. Varustettu design-huonekalut olohuoneessa on taulutelevisio satelliitti- ja langaton internetyhteys. Johtuen erikoinen sijainti sivukadulla kävelyalueen vain muutaman askeleen leipurit, teurastajat ja kahviloita, ravintoloita ja supermarket. Kunnes portti on vain 300 m, lähin uimapaikka ei 500m. Suurille pysäköintialueille P3 ja P5 voimme tarjota sinulle pysäköintilupakortin 2,80 € per päivä (7 € sijaan pysäköintikoneessa). Ilmoitathan varatessasi. Koirat sallittu pyynnöstä (maksu 75 euroa). Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Loppusiivous, liinavaatteet ja 1 pyyhe / henkilö sisältyy hintaan. Tourist vero lasketaan erikseen ja maksetaan yhteisölle. Meillä voit saapua ja lähteä 7 päivää viikossa. Nykyisen avainasiakkaan ansiosta jopa myöhäinen saapuminen on helppoa. Jotta paras loma päivää vuodessa ihanteellinen. On useita kauppoja ja lihakaupan ja leipomo välittömässä läheisyydessä. Promenade lukuisine kahviloita, ravintoloita ja baareja pääsee noin 3 minuuttia. Lindauer satama laiturissa paljon aluksia, jotka voit tehdä retkiä eri paikkoihin Bodenjärven tai matkanjärjestäjä. Ei vain uimiseen, vaan myös pyöräilyyn ja vaellukseen kutsumme lumoavaa aluettamme.Kuvaus makuuhuoneista:2 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 4Makuuhuone - 1 parisänkyMakuuhuone - 1 parisänkyMakuuhuoneemme ovat hyvin hiljaisia kohti pihaa.Kylpyhuoneen kuvaus:1 kylpyhuoneKylpyhuone - WC, SuihkukaappiKylpyhuoneessa on tilava suihku ja suuri pesuallas. WC, jossa pesuallas, sijaitsee erillisessä huoneessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location

  • Onko majoituspaikassa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location uima-allas?

    Ei, Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location?

    Kyllä, Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location sijaitsevat nähtävyydet ovat Wintersportgebiet Malbun, Insel Mainau, Erdinger Arena, Zeppelin Museum, Uferpromenade, Skigebiet Nebelhorn, Insel, Ravensburger Christkindlesmarkt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location on?

    Majoituspaikan Luxurious, Exclusive And Fantastically Beautiful With Elevator On The Lindau Island, Prime Location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.