Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! (Girdwood, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! (Girdwood, Amerikan Yhdysvallat)

Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna!

Ylellistä mukavuutta, Privacy, Hot Tub ja sauna! Tämä uusi ja hyvin moderni talo sijaitsee lehto suuri katko puiden rauhallisessa Virgin Creek alueella Girdwood. Omaisuus kuuluu ulko puulämmitteinen sauna ja kylpytynnyri asetettu alle rehevä katko katos. Suuri katto kerroksen ikkunat talon sisustus ympäröivään metsään (orava balettia suunnittelematon kertaa). Toisessa kerroksessa parveke mahdollistaa miellyttävän ahven tarkkailla maisemaa tai villieläinten kuten satunnaista karhu. Kiillotettu betoni säteilevän lämmön lattian ja kaasu takka varmistaa lämmintä päivää ja viihtyisä yötä. Kolme makuuhuonetta, vetäytyminen sänky, pieni parvi ja runsaasti sohvat tarjoavat mukavan nukkunut 8 10. tai ystävien ja loputon lattiatilaa ja sohvat seurue tai turvallisuutta yksityiskohtia. 'Lapset' makuuhuoneessa on kaksi kerrossänkyä. Suuri kaasuliesi ja espressokeitin ankkuroida täysin varustettu moderni keittiö. Graniitti aamiaisbaarilla ja iso ruokapöytä vieressä olohuoneessa. Huonekalut sisältää useita nahkasohvat ja aurinkotuolit asetettu vieressä valtava täysin avattavat ikkunat. Täydellinen vakava lukijalle. Keskeinen stereot sisäänkäyntien henkilökohtaisia ​​musiikin kautta langattoman iPod-ikkunan tai hanat omituinen funk uudistetun paikallisen merirosvoradio. Ääni kulkee talon ja jopa syöttää ulkoa sauna! Et ole elänyt ennen kuin olet tanssinut höyryävän sumu saunan merkintä. Lämmitetty poreallas on kolmannessa kerroksessa kylpy. Talon ensimmäisessä kerroksessa on suuri vaihde ja laitteiden room ja eurooppalaista tyyliä kuivauskaappi, joka huolehtii kaikista laitteiden kuivumisen tarpeisiin. Oleskeluhuone / autotalli sisältää Foosball pöytä ja suksienvoitelutila penkki. Kaksi suurta tv kaapelikanavilla ja nopea internetyhteys. Faksi ja tulostin ovat myös saatavilla. Langaton internet on myös tarkoitettu oman henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen. Matkapuhelimen palvelu useimmille harjoittajille voidaan vastaanottaa talossa. Loputtoman valikoiman seikkailu ja urheilutoiminta sijaitsevat tai lähellä Girdwood kuten: kalastus, koskenlaskua, vaellus, kiipeily, hiihto, kullanhuuhdonta, marjastus, lumi koneistus, heli-hiihto, purjelautailu, ja lisää! Lähellä trailhead Virgin Falls tai Wagon Wheel Trail Glacier Creek. Tämä on yksi uusimmista ja mukavin vuokratalojen Girdwood. Täydellinen perheille, pienille hiihto ryhmiä, kuvausryhmät, yritysjohtajat, tai pelimannit. Puhu meille BETA paikallisen sisällä seurata. Hinta: (katso yksityiskohdat), 3 yön minimi. Erityisjärjestelyjä yhteyttä suoraan!Avainsanat: Modern House: Lähes Uusi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna!

  • Onko majoituspaikassa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! uima-allas?

    Ei, Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna!?

    Ei, Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna!?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! sijaitsevat nähtävyydet ovat Alaska Zoo, Hilltop, REI, Anchorage Railway Station - Alaska Railroad Corporation, Alyeska, Dimond Center Shopping Mall, Alaska Native Heritage Center, Merrill Field.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! on?

    Majoituspaikan Luxurious Comfort, Privacy, Wood-Fired Hot Tub And Sauna! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.