Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions (Seattle, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions (Seattle, Amerikan Yhdysvallat)

Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions

Live Like Local Seattlessa (Ballard) lähellä Suolaisen Beach ja nähtävyyksiä Like kuin paikalliset Seattlen naapurustossa Ballard, joka sijaitsee 15 minuuttia pohjoiseen Seattlen keskustassa. Historic Treat House, on kokonaan uusittu vuonna 2008, 100% uudisrakentamiseen, kuten säteilevä lattialämmitys ja muita matkustaja palveluihin. Treat House on omistusasuntoja meidän perhe toisessa kerroksessa ja toivotamme teidät meidän kotiin. Rakensimme Kohtele House loma-asunnolle täysin remontti ensimmäisessä kerroksessa kaikki tarvittava. Monet vieraat nauttivat pala mielen ja turvallisuuden mahdollistivat omistusasunnon loma. Tässä mielessä olemme hyvin tietoisia yksityisyyttäsi, etenkin kun lomalla, mutta tässä, jos tarvitset jotain.Olemme sijaitsee Loyal Heights, jota yleisesti kutsutaan Ballard. Olemme myös lyhyt 4 minuutin kävelymatka Caffe Fiore joka on äänestänyt 'Best Coffee Shop Seattlessa' 10 vuotta peräkkäin! Myös useimmat Seattlen ykkönen nähtävyydet sijaitsevat noin 1 kilometrin päässä Treat House sisällyttää Ballard Lukot, Suolaisen Beach Golden Gardens, Ballard sunnuntaimarkkinoilta, ja kalastajien Terminal, joka taloa 'Deadliest Catch' laivaston rapu veneitä. Ballard on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustusta Seattlen paras naapuruston walkability, ruokailu, turvallinen ja ystävällinen naapuruston, ja monet kaupunkien parhaisiin nähtävyyksiin. Elää osa Seattlen historian ja nauttia Ocean (Puget Sound) kun yöpyä entisessä 'Harry W. Treat '.Sijaitsee 7 kilometriä keskustasta pohjoiseen Seattle, ja vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Ocean (Puget Sound) löydät hiljainen keidas täynnä toimintaa. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, ja kutsua sinut omaan yksityiseen Suite ja ulkoalueiden sijaitsee kotimme.Ohessa tietoa Harry W. Käsittele ja Ocean Park vain 2 minuutin ajomatkan tai 15 minuutin kävelymatkan alla:Puisto nimettiin ja kehittänyt Harry W. Kohtele vuonna 1907 'vetovoima' lopussa uuden sähköauton linjat rakennetaan realtors houkutella townfolk ottaa Sunday retki 'pois kaupungista ja kautta metsään piknikille tai uimaan rannalla. (Matkan varrella he olivat tietoisia kiinteistöjen saatavilla!) Carbine päättyi Kanta Way (& 85th), jossa on jyrkkä kiertämällä pölyinen polku alas puistoon - tai ne omistavat 'tina Lizzie' voisi ajaa alas pölyinen Maaherrantie (noin Nykyisiä syöttämällä ylempi puiston pohjoisesta) ja alas pieni pysäköintialue itäpuolella RAUTATIEKISKOT, sitten jalka poikki kappaleita rantaan. Tuolloin pohjoisella puoliskolla Meadow Point (nimetty rannikkovartiosto) oli paikalla telakalla vasta 1913. Etelässä rannalla kaareva pitkin rautatien merenkäynnissä - aina Salmon Bay. Valtio omistaa tidelands etelään puistoon, jossa vene toimii ja telakoiden Bay.Kiitos ja odotamme tavata.Avainsanat: iso Studio, House, Keittiö

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Wi-Fi aulassa
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions

  • Onko majoituspaikassa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions uima-allas?

    Ei, Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions?

    Ei, Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions?

    Lähellä majoituspaikkaa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions sijaitsevat nähtävyydet ovat Seattle Tacoma International Airport, Seattle Center, Space Needle, Kerry Park, University District, KeyArena at Seattle Center, Port of Seattle, Seattle Aquarium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions on?

    Majoituspaikan Live Like A Local In Seattle Near Saltwater Beach And Attractions peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.