Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. (Polzeath, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. (Polzeath, Iso-Britannia)

Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow.

Little Gull on kaunis navetan muuntaminen, joka sijaitsee Roserrow'n sydämessä. Little Gull on kaunis lato muuntaminen kätkeytyneenä sydämessä Roserrow, vieressä perinteinen 13. vuosisadan maalaistalo, joka oli kerran pesä toimintaa tässä Cornish yhteisössä. Tämä viehättävä lomamökki on hiljattain kunnostettu viihtyisällä puulämmitteisellä uunilla ja kaunis etelään päin oleva patio ja lawned-alue, joka vie kuuluisat Cornishin auringonlaskut.Olohuoneessa viihtyisän istumapaikan sisällä on täydellinen paikka levätä sen jälkeen, kun olet tutustunut tähän upeaan alueeseen. Kummankin makuuhuoneen kuiskaavat pehmeät king-size-vuoteet kannustavat rauhalliseen yöunet, kun taas hyvin varustettu keittiö kutsuu laiskoja aamiaisia, joissa on maalaistalo-tyylinen ruokapöytä. Laaja valikoima moderneja mukavuuksia, kuten hemmottelevat tehosuihkut, langaton keskuslämmitys, kaukosäätimet, WiFi ja paljon muuta, voit nauttia kaikista kodin mukavuuksista todella näyttävällä paikalla.Yhdessä harmonisesti Cornishin maisemaan, Little Gull on vain lyhyen kävelymatkan päässä monista Roserrow'n järvistä, jossa voit nauttia rauhallisesta k��velystä, ruokkia ankkoja tai jatkaa Point-klubitaloon, jossa voit nauttia 18-reikäisestä golfkentästä. , tenniskentät, vapaa-ajankeskus, kylpylä ja ravintola.Kaikki pohjakerroksen majoitukset:Avokeittiö, ruokailutilaViihtyisällä istuimella ja merenranta-teemalla oleskelualueella on nykyaikainen puuhella, suuri taulu-tv ja holvikatto, jossa on altistuvat palkit.AvokeittiöJälleen kaksinkertainen korkeus katto, antaa ihana tunnetta tilaa, jossa ruokapöytä ja istuimet neljä yhdessä hyvin varustettu keittiö, mukaan lukien induktio liesi, jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja pesukone.Makuuhuone yksiHuoneessa on holvikatot ja paljaat palkit sekä king-size-vuode.KylpyhuoneHuoneessa on kylpyamme ja suihku, pesuallas ja WC.Makuuhuone kaksiHuoneessa on king-size-vetoketju ja linkki-vuode (voidaan järjestää pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi).Kylpyhuoneen suihkuhuoneSuihku, pesuallas ja WC.vaatesäilöHuoneessa on pesuallas ja WC.Ulkopuolella:Etelään päin oleva patio ja lawned-alue, jossa on puutarhakalusteet.Pysäköinti.Lisäinformaatio:Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa ovat tervetulleita (pieni lisämaksu).* Huomaa, että kuvat ovat omaisuutta kuvaavia, mutta kalusteet voivat muuttua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow.

  • Onko majoituspaikassa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. uima-allas?

    Ei, Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow.?

    Kyllä, Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow.?

    Lähellä majoituspaikkaa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. sijaitsevat nähtävyydet ovat Padstow Harbour, Newquay Cornwall Airport, Lusty Glaze, The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, St Mawes Castle, Mawgan Porth, Tintagel Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. on?

    Majoituspaikan Little Gull Is A Beautiful Barn Conversion Nestled In The Heart Of Roserrow. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.