Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! (Patitiri, Kreikka)

Koko talo/asunto Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! (Patitiri, Kreikka)

Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses!

Anna itsesi paeta Ikin perinteisissä taloissa Ruskea talo (73 m²) on yksi huone jokaisessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on yksi suuri huone, jossa on parivuode, joka muuttuu parivuoteeksi, ruokapöydälle ja keittiöpenkiksi, varustettu kaikilla niihin liittyvillä laitteilla. WC ja suihku on pohjakerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on yksi suuri huone, jossa on parivuode ja yhden hengen vuode, pieni parveke ja suuri veranta. Ikia Lomakodit toimivat ympärivuotisesti itsepalveluhuoneina ja jokainen talo mahtuu korkeintaan 5 henkilöä. Jokainen talo voi vuokrata erikseen. Listatut hinnat ovat per talo. Rakastan kiveä ja puuta, suurta isoisänni ja perheeni omistama 100 vuotta, talo tarjoaa sinulle lämpimän, viihtyisän ja rauhallisen, jota me kaikki kaipaamme. Vanhaan kylään, jonne Ikia House on rakennettu, pääsee joko 10 minuutin ajomatkan tai 30 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta aasiraiteesta Patitirin satamasta. Kesällä linja kulkee säännöllisesti ylös ja alas mäkeä pitkin. Rakennus on noin 200 metrin päässä vanhan puimontalattian (Palia Alonia) vanhasta kylän sisäänkäynnistä. Sitä ei voi päästä suoraan autolla, kuten monet vanhan kylän perinteiset talot ovat. Viimeiset 50 metriä on peitettävä jalkaisin. Se koostuu kahdesta täysin kunnostetusta kaksikerroksisesta talosta Green-talossa on parivuode makuuhuoneessa, jossa takka alakerrassa. Ensimmäisessä kerroksessa on monikäyttöinen huone, jossa on ruokapöytä neljälle ja parivuode, täysin varustettu keittiö, kylpyhuone suihkulla ja pieni parveke. Brownin talossa on pohjakerroksen monikäyttöinen huone, jossa on täysin varustettu keittiö, ruokapöytä neljälle, sohva (muunnettu parivuoteeksi), takka ja kylpyhuone suihkulla. Lopuksi ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone, jossa on parivuode ja yhden hengen vuode, pieni parveke ja veranta. Täysin varustetun keittiön lisäksi on saatavilla hiustenkuivaaja, silitysrauta, suodatinkahvinkeitin ja vedenkeitin. Talot on varustettu Hunter-kattotuulettimilla. Myös pesukone on saatavilla pyynnöstä. Et kuitenkaan löydä televisiota. Tavoitteenamme on rentoutua mahdollisimman paljon ja nauttia paikan rauhasta. Silti rauhallisuus ei ole ainoa omaisuutemme. Katseessa alamäkeen voi nähdä vihreän kukkulan, joka syöksyy Megalos Mourtiasin rannalle. Ylisuuret näkymät ovat yhtä palkitsevia. Vihreään maisemaan istutettu perinteinen talo on mitä voit nauttia paitsi maalauksissa myös myös parvekkeellamme.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses!

  • Onko majoituspaikassa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! uima-allas?

    Ei, Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses!?

    Ei, Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses!?

    Lähellä majoituspaikkaa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! sijaitsevat nähtävyydet ovat Steni Vala, Skiathos Town, Patitiri Port, Skiathos Island National Airport, Roussoum Yalos, Glifa, Kastani or Mamma Mia, Neo Klima.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! on?

    Majoituspaikan Let Yourself Escape At Ikias Traditional Houses! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.